Bir Şeyler Yapmak İstiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mc-Master

Hectopat
Daha fazla  
Sizden yardım almak için kayıt oldum buraya, yardımlarınızı bekliyorum.

Sabah PC'yi açıp, akşama kadar boş boş forumlarda geziyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum. Ama ne? Yapacak bir şey bulamıyorum. Yararlı bir şey yapmak istiyorum ama yok bulamıyorum bir türlü. Sizden ricam şu bir şeyler önerin yani boş boş gezmek hiç hoşuma gitmiyor. Oyun oynamaktan, forumlarda dolaşmaktan artık bir şey yapamıyorum. Örneğin siz ne yapıyorsunuz? Zaman geçirmek için neler yapıyorsunuz PC'de. Neler yapabilirim sanal alemde! Kısacası;

Yapacak bir şey önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarı çıkıp arkadaşlarınızla gezebilirsiniz veya Ps Cafe'de birlikte Fifa oynayabilirsiniz:D İşin yararlı ve eğlenceli kısmına gelirsek spor yapmanızı tavsiye edeceğim çünkü sporun faydalarını sizin de bileceğinizi umut ediyorum.

Hobi devresi al, birleştir. Benim çok hoşuma gider. Bayağı bir uzun sürüyor yapması. Koca gün devreyle uğraşırsın.

Arkadaşım fazla yok hatta hiç yok :( Günüm boş boş geçiyor bir şeyler yapmalıyım. Ama Ne!

Okullar daha açılmadı ki! Neyin çalışmasını yapıyım o_O Yani hemen bir işe başlamak istiyorum ama hangi iş, onu bulamıyorum.(n)(n)

Önerisi olan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı