Bir sorununuzu anlatın

Başka bir sıkıntım daha var PC'im biraz kötü ama ailem yanaşmıyor bunu söylemedik ama ekran kartına bile yanaşmıyorlar GTA 5'i bulduğuna şükret diyorlar sanırım ben mecburum 30-35 FPS düşük ayarlarda GTA 5 oynamaya.

Ben iyiyim dostum, dün akşam saatlerinde o derin nefesten sonra bir öksürük oldu, senin mesajını görünce aklıma geldi, bir de ben işe yeni başladım ondan dolayı tedirgin oldum ama iyiyim, üşütmüşte olabilirim, havalar soğuk çünkü.

Aynen hocam kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.

Başka bir sıkıntım daha var PC'im biraz kötü ama ailem yanaşmıyor bunu söylemedik ama ekran kartına bile yanaşmıyorlar GTA 5'i bulduğuna şükret diyorlar sanırım ben mecburum 30-35 FPS düşük ayarlarda GTA 5 oynamaya.

Herkez oyunlar da fps hz ye göre sabıtlıyorum diyor bende her iki sistemde denedım ekran da dalgalanma var ortadan aşağı dogru acaba fps sabıtlıyenler körmü ? bendemi sorun var yoksa

Geçen hafta berat albayrak ile başlayan uğursuzluğum 19 Kasım ile devam edecek gibi. Kafam çok karışık diğer yandan da gelecek kaygıları bastırdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı