Bir süreliğine kötü PSU ile idare edilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Selam, Gençer Gaming'den victor sistemini almıştım. PSU'yu maalesef ki değiştiremedim, Gamepower GP-650 bulunuyor içerisinde. 6-7 ay içerisinde daha kaliteli bir PSU'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu süre içerisinde bir sıkıntı çıkartır mı?

Selam, Gençer Gaming'den victor sistemini almıştım. PSU'yu maalesef ki değiştiremedim, Gamepower GP-650 bulunuyor içerisinde. 6-7 ay içerisinde daha kaliteli bir PSU'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu süre içerisinde bir sıkıntı çıkartır mı?
Eğer güç yetersiz gelirse sistem çöker kendini kapatır. Başka bir şey olmaz.

Hocam güzel bir işlemciniz ve ekran kartınız var, o kadar para verip sistem almışsınız ve saçma sapan GamePower marka bir PSU sisteminizi mahvetmesin.

Şu anlık maalesef idare etmem gerekiyor eğer param olursa direkt NZXT'nin C750 modeline geçeceğim.

Hocam indirim bölümünü takip et. Önemli olan iyi bir marka olması. Hangisi olduğunun önemi yok.
Takip ediyorum aktif olarak, C750'nin fiyatı çok makul ve kaliteli olduğu için onu söyledim. Muhtemelen ben alana kadar bitecek ama olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı