Tek dileğim aynısının başınıza gelmesi ve suçlanmanız. Bir insanın ölmesini sırf bir uygulama için görmezden gelip ona suç atıyorsunuz ne diyeyim yazık.
Tartışmayı uzatmayacağım demiştim ama son bir mesaj yazıp gideceğim, eğer bu yorumda benden bahsediyorsanız ben insan gibi açıklamışım evet burada mühendisin de müteahhitin de suçu var oraya konulan kötü malzemeden kaynaklı ancak şunu da söylüyorum burada son ses müzik açıp dans eden ve TikTok çeken kadının da dikkatsizliği de bu hatalar zincirinin tamamlanmasına sebep oluyor.
Not: Arkadaşlar buraya konulan plastiğin amacını biraz araştırdım denilene göre buradaki plastik üzerine çıkılmaması gereken ve iki bina boşluğu arasında kalan bir plastikmiş ışık geçirmesi için de plastik tercih ediliyormuş doğrulundan %100 emin değilim ama üzerine basılmaması gereken bir şey olduğu söylenmekte.
 

Tek dileğim aynısının başınıza gelmesi ve suçlanmanız. Bir insanın ölmesini sırf bir uygulama için görmezden gelip ona suç atıyorsunuz ne diyeyim yazık.

Yalnız ben kadına suçlu demedim niye öyle bir tavır sergiliyorsunuz? Sadece biraz daha dikkatli davransaydı bu başına gelmezdi onu beilirttim. Sanki ben kötü bir şey söyledim.
 
Tek dileğim aynısının başınıza gelmesi ve suçlanmanız. Bir insanın ölmesini sırf bir uygulama için görmezden gelip ona suç atıyorsunuz ne diyeyim yazık.
Mesajları da tam okusanız keşke, neyse duvara konuşuyoruz.

Doğru, bildiğim kadarıyla çok katlı (yerleşim yeri) bütün binalarda var.
 
Oturduğu yer sağlam gibi ama düştüğü yere ya kayarak düşmüş, ya da atlamış gibi gözüküyor videodan anladığım kadarıyla. Eğer bilinçli olarak oraya atladıysa çok sakat hareket yapmış. Yine de yazık olmuş tabii.
 
Yazık olmuş, ülkedeki müteahhitlerin çoğu şark kurnazı olduğu için çatıda kullanılan malzemenin kulak çöpü kutusundan farksız olduğu gözüküyor.
 
Bizim oturduğumuz Apartman'da yangın merdivenlerini kullanmak için yangın merdiveninin kilitli olmaması gerekiyor ama eğer kilitlenmezse çatıya çıkılabiliyor. Benim oturduğum apartman gibi bir sürü Apartmanda'da durum böyle ortada bir ihmal yok yani kimseye suç kesilemez tamamen kızın ihmali kendi zevki uğruna canından olmuş Allah rahmet eylesin.

Sadece ENES isimli YouTube kanalının yapmış olduğu Video'da "gün batımını izlemek içinde çıkabilirdi orada tuzak olduğunu bilmeden düşebilirdi" demesi gerçekten gülünç kim neden tuzak kursun ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…