Çözüldü Steam Bir türlü açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Arkadaşlar selamlar Steam'e girmeye çalışırken ilk başta ufak yükleme ekranı geliyor ama sonrasında ne şifre ekranı ne de giriş ekranı geliyor görev yöneticisine baktığımda açık gözüküyor ama hiçbir şekilde bir müdahale edemiyorum öylece kalıyor. Sebebini ve çözümünü bilen biri varsa benimle iletişime geçebilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-11-10 113616.png

Ekran görüntüsü 2024-11-10 113450.png

Arkadaşlar selamlar Steam'e girmeye çalışırken ilk başta ufak yükleme ekranı geliyor ama sonrasında ne şifre ekranı ne de giriş ekranı geliyor görev yöneticisine baktığımda açık gözüküyor ama hiçbir şekilde bir müdahale edemiyorum öylece kalıyor. Sebebini ve çözümünü bilen biri varsa benimle iletişime geçebilir mi?

DNS değiştir DNS yide 8.8.8.8 8.8.4.4 değiştirmeyi bilmiyoryan yaz.

Görevi sonlandırmayı denediniz mi veya silip geri yüklemeyi?

Denetim Masası'ndan kaldırın Steam'i ve %appdata% de Steam varsa kaldırın sonra tekrar yükleyin.

Gine olmazsa bilgisayara format atın sonra Steam yükleyin.

DNS değiştir DNS yide 8.8.8.8 8.8.4.4 değiştirmeyi bilmiyoryan yaz.

DNS ile ilgili olacağını sanmıyorum DNS'i hiç değiştirmedim bir iki gün öncesine kadar çalışıyordu gecenlerde kalsörlerde dolaşırken Steam yanlışlıkla C ye kurulmuş ilk kurduğum zaman, sadece C de klasörü D ye attım ondan sonra böyle oldu.

Görevi sonlandırmayı denediniz mi veya silip geri yüklemeyi?

Denedim yönetici olarak da çalıştırdım yine olmadı.

DNS ile ilgili olacağını sanmıyorum DNS'i hiç değiştirmedim bir iki gün öncesine kadar çalışıyordu gecenlerde kalsörlerde dolaşırken Steam yanlışlıkla C ye kurulmuş ilk kurduğum zaman, sadece C de klasörü D ye attım ondan sonra böyle oldu.

DNS'i bir dene gerei değiştirirsin.

Hocam klasörün yeri değiştiği zaman programda sıkıntı olmuş Steam tamamen kaldırıp bir daha kurun.

Denetim Masası'ndan kaldırın Steam'i ve %appdata% de Steam varsa kaldırın sonra tekrar yükleyin.

Gine olmazsa bilgisayara format atın sonra Steam yükleyin.

Daha önce de olmuştu format atmakdan düzelmişti ama şimdi hatırlamıyorum nasıl yaptığımı apdatadan falan da sildim yine işe yaramadı.

Opera varsa kaldır ve Steam'ı kaldır, yeniden yükle ve yeniden başlat.

Opera yok Steam'i kaldırdım yeniden yükledim PC yide yeniden başlattım o da olmadı.

Hocam klasörün yeri değiştiği zaman programda sıkıntı olmuş Steam tamamen kaldırıp bir daha kurun.

Denedim onu yaptım yine olmadı.

DNS'i bir dene gerei değiştirirsin.

kral şimdi int baktım değitirdim ama yine işe yaramadı

Son düzenleme:
Daha önce de olmuştu format atmakdan düzelmişti ama şimdi hatırlamıyorum nasıl yaptığımı apdatadan falan da sildim yine işe yaramadı.

Opera yok Steam'i kaldırdım yeniden yükledim PC yide yeniden başlattım o da olmadı.

Denedim onu yaptım yine olmadı.

DNS hangisini seçmem gerek ıpv 4 mü ıpv 6 mı? Tam olarak bilmiyorum bir anlatır mısın?

Hocam bence format atın 0'dan nereye istiyorsanız kurun bir daha uğraşmazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı