Mesajları zaten okudum ve hepsini merak etmeyin. Düzgün olduklarını düşündüğüm kısımlara zaten cevap yazmadım.Şuraya kaç tane kullanıcı mesaj yazmış, dön bir oku önce, fikir belirtmeden. Foruma katkısı oldukça bulunmuş, saygı duyduğum bir üyesin lakin gereksiz tavır ve ithamlarını bir kenara bırakmalısın artık....
Algı yaptığım falan yok sürekli ezber mesaj yazan adı altında benim gibi üyeleri ayrıştıran kişiler ile doldu maalesef.Bu algıyı sen yapıyorsun. Sadece geçmişte yetkileriyle yaptıklarından ve bunların geri gelip gelemeyeceğinden bahsetmiş.
Sonuca bakalım, kalktı. Konuyu açan arkadaş da etiketin umurunda olmadığını, sadece yararlı konular açmak için eski yetkilerini istediğini söylemiş, söylediklerinde de haklı. Uzatmanın manası yok, zamanını son kararın yönetimde olduğu bir konu için harcamak yerine daha faydalı konular için harca.Tamamen kalkması konuyu açan üye gibileri ortaya çıkardı.
Son kararın yönetimde olduğu yerde kaldıran benmişim gibi davranan üyelere karşı cevap yazmak zorunda kalıyorum maalesef.Sonuca bakalım, kalktı. Konuyu açan arkadaş da etiketin umurunda olmadığını, sadece yararlı konular açmak için eski yetkilerini istediğini söylemiş, söylediklerinde de haklı. Uzatmanın manası yok, zamanını son kararın yönetimde olduğu bir konu için harcamak yerine daha faydalı konular için harca.
Algı yaptığım falan yok sürekli ezber mesaj yazan adı altında benim gibi üyeleri ayrıştıran kişiler ile doldu maalesef.
Kısaca bu şekilde, forumda belli bir süre geçirmiş, belli bir oranda katkı katmış kişilerin bir artısı olmalı diye düşünüyorum. "Katkıda bulunan" yazısına da gerek yok, özel olarak ayarlanabilir. Bu sayı on, yirmi, otuz fark etmez. Yönetim bu kişi hak ediyor deyip verdikten sonra diğer kişilerin buna tepki koymaması gerekiyor. Sonuçta burası bir devlet kurumu değil.
Ek olarak sırf insanlar beni sevip, saygı göstersin diye gördüklerimi yazmayacak halim yok.
O zaman sürekli ezber cevap yazan diye bir şey yazmalarına gerek yok.Ben burada bölüm ya da mesaj/rehber üzerinden bir ayrıştırma göremiyorum.
Sakin ol şampiyon, okuduğum yer kadarıyla ismin geçmemiş ve kimse seni günah keçisi yapmamış. Olmadık şekilde üstüne alınıp kalkanları kuşanma hemen.Son kararın yönetimde olduğu yerde kaldıran benmişim gibi davranan üyelere karşı cevap yazmak zorunda kalıyorum maalesef.
Zaten normal üyelere açık olması gereken şeyleri kendine ayrıcalık olarak istemesi ayrı bir sıkıntı.
Bu konudan once de belirtmistim, sanki attıgin mesaj sayısına siginaraktan bi' havan var. Canın sıkıldıkça tüm foruma satasiyorsun. Bu konu forumun gelişmesi için acilmis, bahsi gecen kisilerin amacını halen kavrayamamissin. Ayrıca bilgi birikimini bilmediğin insanları "boş" diye nitelendirmene yazık diyorum. Sunlari yazmak yerine daha faydalı bi' is yapabilirdim...Gördüklerimi yazıyorum açıkçası herhangi bir çocuklu vb. bir durum.
Konuyu açan ve savunan üyelerin tavrı forumu bir kaç bölümden ibaret görüp diğer bölümlere yazanları adam yerine koymaması.
@nih Recep Baltaş benim konuma gelip katkıda bulunan şeysini kaldırdığı için doğal olarak kaldıran ben gibi algılanıyor ve herkes onun üzerinden yorum yapıyor.