Bir tutam sitem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes fikrini belirtmekte özgür sonuçta önceden yetkisi olan arkadaşlar bu durumun kötü olduğunu belirtmişler ben göremedim size bir atıf olduğunu konuda o yüzden üstünüze alınmayın. İnsanların amaçlarını kesin olarak bilemeyeceğimiz için size bir atıf yoksa siz de bu şekilde insanlara atıfta bulunmayın. Birbirimize yardım etmeye, bilgilenmeye devam edelim.
Konu tamamen bana atıf içeriyor.

Bilmiyorsanız:

Konu tamamen bana atıf içeriyor.

Bilmiyorsanız:
Sen hepimizi alıntılayıp mesaj yazana kadar kimse seni aklının ucundan geçirmedi, sana atıfta bulunmadı.

En azından şahsım adına söyleyeyim benim aklımdan kesinlikle geçmedi böyle bir şey.

Konuya satırlarca ani girişin herkesin dikkatini çekti maalesef.

Açıkçası yetkiyi Recep Baltaş istediği kişiye de verebilirdi, katkı mesaj ve beğeni sayısına göre belirlenmez zaten, boş mesajları ile beğeni kasanlar da gördü bu gözler, burası bir devlet dairesi değil, altı üstü bir katkıda bulunan rütbesinin ve ufak ayrıcalıkların bu kadar kafaya takılması çok mantıksız ve gereksiz, ben de o rütbenin geri gelmesi taraftarıyım, 1 mesajlı adama bile verilse bana koymaz, o tek mesajda benden daha fazla katkıda bulunmuş olabilir.
O ayrıcalıklar hiç az değil.

Siz olayı başkası yüzünden kaldırıldığını düşünüyorsunuz ama kaldıran bu rütbeyi veren yönetim.

Sen hepimizi alıntılayıp mesaj yazana kadar kimse seni aklının ucundan geçirmedi, sana atıfta bulunmadı.
Bunun inanmamı beklemiyorsunuz diye düşünüyorum bay çok bilmiş.

Cevap yazmam daha önce gerekiyordu ama bazıları beni engelledi maalesef ama yazmayacağım anlamına gelmiyor maalesef.

Birileri size sen yardımcı olmuyorsun öyle ezbere yazıp geçiyorsun derse güzel olur mu?
Hocam bu konuda siz mesaj atmadan önce size atıfta bulunan, sizi hedef gösteren bir cümle mevcut mu?
Zaten konuya etiketleseler tam olurmuş daha ne olsun?

Şaka gibi adamsın vesselam. Zamanında bilgisayar toplama kategorisinde tekel dediğim, topladığı sistemleri zevkle takip ettiğim adam; şimdi herkese ahkam kesmekle, gereksiz muhalefet olmakla uğraşıyor. Sırf bu yüzden cidden haklı olduğun konu ve mesajlarda bile insanlar sana atarlanıyor, tersliyor... İlginç bir şekilde bu duruma ses çıkarmışlığın da yok, aksine devam ediyorsun.

"Niye bende profilime mesaj yazma yetkisi yok, şarkı atardım." diye yakındığın zamanları da bilirim, hatta istersen senin profiline bir seferlik istediğin şarkıyı atmayı teklif dahi edecektim. Fakat sen, bende yoksa başkasında da olmasın mantığıyla hareket edip amacına ulaşmış gibi davranıyorsun. Senin amacın bizim yetkilerimizin/etiketimizin gitmesi değildi aslında, sana da verilmesiydi.

Beğeni kasma konularını şikayet edip de, o şikayet mesajıyla bile beğeni kasıyorsun. Nasıl bir ironidir, fark etmez misin? Bir de bana haksız katkıda bulunan verilse şikayet ederdim diyorsun, beğeni kasma konularında mesajını beğenenleri de şikayet etsene.

Zaten konuya etiketleseler tam olurmuş daha ne olsun?
Hocam konuda siz mesaj atmadan önce tamamen kaldırılan rütbe ve yetki konuşulmuş sizin yüzünüzden olduğunu belirten veya sizi suçlayan hiçbir şey göremedim ve siz de belirtmediniz. O yüzden bence haksızsın, iyi günler diliyorum.

Rapor sistemini çok kullanan biri olarak benim çok işime geliyordu. Arka arkaya 6-7 rapor attığım durumlar oluyordu, artık bu durum yok.
Artik aralarda bekleyeceksiniz biraz, yapacak bir sey yok :)
Bunun ile birlikte eski rehber konulara güncelleme yapabiliyorduk anlık, o da artık yok.
Rapor sistemiyle halledebiliyorsunuz orayi.
Sonuçta konu nasıl gözükecek tam bilemiyorsunuz.
Banlaninca anliyorsunuz orada da sikinti yok :)
Geçenlerde rehber konularını hazırlayıp arka arkaya paylaşayım dedim, konu bekleme süresine takıldım. Mobilden zor bela hazırladığım 2-3 konu gitti.
Normal üyelige hosgeldiniz :)
Kısaca bu şekilde, forumda belli bir süre geçirmiş, belli bir oranda katkı katmış kişilerin bir artısı olmalı diye düşünüyorum.
Ben tam aksini düsünüyorum 10 sene üye olan ile henüz dün üye olan birisinin üyelik yetkisi anlaminda bir fark olmamali. Dün üye olan biri sadece kurallari bilmiyordur tek fark bu bence.

@261538 genelde yazdigim seyleri secerek yazarim ve cevapla butonuna tiklamadan önce bir daha okurum. Simdi bir okudum yazdiklarimi ve biraz sanki sana kizginmis gibi bir tavir sergilemis gibi göründüm (böyle düsünenler olabilir) ama inan yazdiklarimin seninle hic alakasi yok, herkes gibisin, herkes gibiyiz. Bunu anlatmaya calistim sadece.

Sevgiler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı