Bir virüs en fazla kaç gün içinde bulunabilir?

Peki interneti kesip yaparsam bulur mu KESİN bir şekilde?



Hocam bir de bu bulunamayan virüs dediğimiz şey cracklenmiş ISO ile falan gelebilir mi yoksa sadece saldırı ile mi gelebilir?

@Fıratt_To
Hayır arkadaşım anlamıyorsun, öyle bir şey olmaz 😁 Eğer lisanslı bir anti virüse sahipsen ve tarama yaptığında her şey temiz görünüyorsa bilgisayarında virüs olma ihtimali çok ama çok düşük. Kesin bir kanıt sunmak mümkün değil fakat, tarattığında temiz olsa dahi virüs olması için senin gerçekten çok azılı bir düşmanın falan olması gerekir 🤣 Bahsettiğim şey filmlerde falan olacak cinsten bir durum yani, sende virüs falan olduğunu sanmıyorum açıkçası 😅
 
Hayır arkadaşım anlamıyorsun, öyle bir şey olmaz 😁 eğer lisanslı bir anti virüse sahipsen ve tarama yaptığında her şey temiz görünüyorsa bilgisayarında virüs olma ihtimali çok ama çok düşük. Kesin bir kanıt sunmak mümkün değil fakat, tarattığında temiz olsa dahi virüs olması için senin gerçekten çok azılı bir düşmanın falan olması gerekir 🤣 bahsettiğim şey filmlerde falan olacak cinsten bir durum yani, sende virüs falan olduğunu sanmıyorum açıkçası 😅

Yani bir sorun yoktur değil mi dediğim gibi interneti kapatmadan tarama yaptım.
 
İnterneti kapatmadan zaten indiremezsiniz. İçinizin rahat olması için internet bağlantısını kesip değil, güvenli modda taramanızı öneririm.
 
Hocam peki güvenli modda yapmazsam internet de bağlı olsa bir sorun çıkar mı? Yani bir fark olur mu?

@Fıratt_To
Neden bu kadar çok kastınız anlamadım. Aşırı özel şirket dosyaları mı var? 4 antivirüs ile her türlü şekilde taramışsınız zaten bir şey olma olasılığı milyarda 1. Bence konuyu kapatalım, bilgisayarınızda virüs yok.
 
Neden bu kadar çok kastınız anlamadım. Aşırı özel şirket dosyaları mı var? 4 antivirüs ile her türlü şekilde taramışsınız zaten bir şey olma olasılığı milyarda 1. bence konuyu kapatalım, bilgisayarınızda virüs yok.

Hayır üstelik bir arkadaş internet bağlantısını olmadan yaparsanız bulamayabilir demişti bundan dolayı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı