Bir virüs yapmak isterseniz nasıl olurdu?

Bir fikir daha söyleyeyim ben esası virüs olan bir antivirüs yapardım kendi eklediğim virüsleri siler ve başarılıymış gibi gösterirdim sonra başka antivirüsler yükleyince antivirüs bu programlarla çalışamaz yazar sildirtir vakti gelince keyloggerla beraber PC'yi yok ederdim.
 
Açıldığı anda bilgisayardaki tüm özel verileri kendi ayarladigim sunucuya yüklemeye başlayan, arkada çalışan ve değişik bir kaynak kod ile yazıldığından AV'lerin taniyamadigi, bilgi yükleme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardaki herşeyi silen(Windows dahil, yani kapaninca PC acilmayacak bir daha.) ve benim adresime yonlendiren bir virüs isterdim. Böylece hem bilgi çalmış olurum, hem fidyecilik yapmış olurum, hemde bilgiyi sadece satmakla değil kötüye kullanmakla tehdit etme fırsatım olur her sekil mağduru rezil ederim.
 
Botnet olurdu. Belli bir sayıya ulaşınca DDoS hizmeti olarak satardım. Ayrıca iyi ekran kartı olan birilerini de düşürmüşsem ağıma, Bitcoin mining de yaptırırdım sisteme. Not: Konu bu şekilde sorulduğu için böyle cevapladım. Yoksa böyle konularla ilgilenmiyorum.
 

Geri
Yukarı