Programming Language
Hectopat
- Makaleler
- 3
Yok, "SÖZ" veriyorum.Mesajınızı bekleyeceğiz, 1 hafta sonra sizi etiketleyeceğiz. Eğer uymazsanız ayıp olur ama.![]()
Yok, "SÖZ" veriyorum.Mesajınızı bekleyeceğiz, 1 hafta sonra sizi etiketleyeceğiz. Eğer uymazsanız ayıp olur ama.![]()
Aman almayayım, korktum.Bende omurgamı her yarım saatte bir kütletiyorum. Tek yapmanız gereken kuluçları geri doğru itip aynı zamanda göğüs kafesini azıcık ileri atmak. Aman diyim fazla zorlamayın sakat kalırsınız.
1 saat oldu ve 1 kere parmağımı değdirmem dışında kıtırdatma yapmadım. Tabi vüdudumun yaptıkları hariç.Burada kendinizi kontrol edebilecek sizsiniz, insan özgür iradeye sahiptir. Yapmamak sizin elinizde, yapmayacağım deyin ve yapmayın. Bu kadar basit. Bu durumdan rahatsızsınız zaten, yapmayın.
Ben parmak eklemlerimi şu şekilde çıtlatıyorum.Merhabalar, ben sürekli ayak parmaklarımı (bir kemiği aynı anda 2 yerden), el parmaklarimi (bir kemiği aynı anda 4 ayrı yerden), boynumu (2 ayrı yerden), el ve ayak bileklerimi (2 yerden), omurgamı (3 adet yerden), dizlerimi ve bacak ile gövde arasındaki birleşim yerini her gün çatırdatmaktayim. Bir türlü şu huydumdam vazgeçemedim. Yardımcı olur musunuz? Sağlığımı çok fazla tehlikeye atıyorum.
AAA hocam daha kolay bir yöntem buldum çıtırdatmayı engellemek için.
Bir yerleriniz unutup çıtırdattığınızda alttaki şarkıyı açın sonuna kadar dinleyin. Bir daha çıtırdatmayacaksınız (ciddiyim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.