Bir yerlerimi çatırdatmaktan vazgeçemiyorum

Ben de başparmağım ile işaret parmağımı çıtlatmayı öğrendim çok hoşuma gidiyor, konu başlığını okurken bi çıt yaptım.
Nereden mi öğrendim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ayak bilegimin olduğu yer kendisi kitliyor. Ondan korkuyorum. Hani ben gene bir şekilde kendimi engellerim ama vücut kendisi yapınca. Ayrıca her ayağa kalktığımda oluyor.

Aaa hocam daha kolay bir yöntem buldum çıtırdatmayı engellemek için.
Bir yerleriniz unutup çıtırdattığınızda alttaki şarkıyı açın sonuna kadar dinleyin. Bir daha çıtırdatmayacaksınız (Ciddiyim)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende omurgamı her yarım saatte bir kütletiyorum. Tek yapmanız gereken kuluçları geri doğru itip aynı zamanda göğüs kafesini azıcık ileri atmak. Aman diyim fazla zorlamayın sakat kalırsınız.

Bende omurgamı her yarım saatte bir kütletiyorum. Tek yapmanız gereken kuluçları geri doğru itip aynı zamanda göğüs kafesini azıcık ileri atmak. Aman diyim fazla zorlamayın sakat kalırsınız.
Aman almayayım, korktum.
Burada kendinizi kontrol edebilecek sizsiniz, insan özgür iradeye sahiptir. Yapmamak sizin elinizde, yapmayacağım deyin ve yapmayın. Bu kadar basit. Bu durumdan rahatsızsınız zaten, yapmayın.
1 saat oldu ve 1 kere parmağımı değdirmem dışında kıtırdatma yapmadım. Tabi vüdudumun yaptıkları hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben parmak eklemlerimi şu şekilde çıtlatıyorum.
Ve dirseklerimide çıtlatıyorum.

Bu sefer o kadar da kötü olmamış bence.
Bela ve Fight Club daha iyi iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…