İşlemcileri baş tacı. Yani AMD resmen bomba gibi düştü piyasaya bu işlemcilerle. Rakiplerine göre 3-4 FPS daha az veriyor ama hem çekirdekleri fazla hem de ucuz. Ayrıca bu işlemcinin anakartlarıda ucuz mis gibi. Ama ekran kartı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Tabii biz önermeyince hemen fanboy ilan ediliyoruz mâlum, doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış.
İşlemcileri baş tacı. Yani AMD resmen bomba gibi düştü piyasaya bu işlemcilerle. Rakiplerine göre 3-4 FPS daha az veriyor ama hem çekirdekleri fazla hem de ucuz. Ayrıca bu işlemcinin anakartlarıda ucuz mis gibi. Ama ekran kartı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Tabii biz önermeyince hemen fanboy ilan ediliyoruz mâlum, doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış.
3-4 FPS için Intel almaya bence değmez artık. Hem Ryzenlerin çekirdekleride fazla. İleride çoklu çekirdek performansı oyunlarda önemli olmaya başladığında çok faydasını görücez. Intel zırt pırt soket değiştiriyor Ryzen işlemcilerde bu yok ne güzel. Arkadaşım yeni bir Intel işlemciye geçeçek ama farklı pin olduğu için anakart değiştirmesi gerekiyor. Ryzende B450 al, istersen R9 tak hepsi AM4 zaten.
2 yıldır sürücü güncellemeye korkuyorum. Çoğu zaman güncelleme %42 civarlarında iken bilgisayar kitleniyordu ve güvenli mod ile tüm sürücüleri silmeden bilgisayar kullanılamaz hale geliyordu. Şuan 19.10.2 sürümünü kullanıyorum
Bu kadar iyi yorumu görünce sabah ben de 19.9.2’den 20.2.2’ye geçtim. DDU ile temiz kurulum yaptım. PUBG’de 15-20 dakika oynadım sorun yaşamadım. Ordan ETS2’ye geçtim 1 saate yakın oynadım bir sorun olmadı. Sorun yaşarsam buraya yazıcam.