Bir yığın sorun çözen AMD Radeon 20.2.2 sürücüsü yayınlandı

Doğru. İşlemci tarafında sanırım sürümsüz olduğu için kazandı :D

Şaka bir yana sürücü sorunlarını çözseler bu iş tamamdır ya.
İşlemcileri baş tacı. Yani AMD resmen bomba gibi düştü piyasaya bu işlemcilerle. Rakiplerine göre 3-4 FPS daha az veriyor ama hem çekirdekleri fazla hem de ucuz. Ayrıca bu işlemcinin anakartlarıda ucuz mis gibi. Ama ekran kartı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Tabii biz önermeyince hemen fanboy ilan ediliyoruz mâlum, doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış.

İşlemcileri baş tacı. Yani AMD resmen bomba gibi düştü piyasaya bu işlemcilerle. Rakiplerine göre 3-4 FPS daha az veriyor ama hem çekirdekleri fazla hem de ucuz. Ayrıca bu işlemcinin anakartlarıda ucuz mis gibi. Ama ekran kartı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. Tabii biz önermeyince hemen fanboy ilan ediliyoruz mâlum, doğru söyleyeni 9 forumdan kovarlarmış.
Ben fiyatına göre hala öneriyorum ya. :)

Ben fiyatına göre hala öneriyorum ya. :)
3-4 FPS için Intel almaya bence değmez artık. Hem Ryzenlerin çekirdekleride fazla. İleride çoklu çekirdek performansı oyunlarda önemli olmaya başladığında çok faydasını görücez. Intel zırt pırt soket değiştiriyor Ryzen işlemcilerde bu yok ne güzel. Arkadaşım yeni bir Intel işlemciye geçeçek ama farklı pin olduğu için anakart değiştirmesi gerekiyor. Ryzende B450 al, istersen R9 tak hepsi AM4 zaten.

Black screen, problemi vardı. Ayrıca bilgisayar kendine reset atıyordu. Şimdi hiç problem kalmadı, gayet akıcı çalışıyor oyunlar.
O işte geliştirilmiş senkronizasyondan kaynaklanıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı