Hangi ekran kartı hocam ona göre geçicem bende 19.2.2 rx 5700 kullanıyorum.Bu sürücü ile geçmişteki sürücüler düzeltilmiş gibi görünüüyor. 19.2.2'den geçtim.
Hangi ekran kartı hocam ona göre geçicem bende 19.2.2 rx 5700 kullanıyorum.
5700 XT Nitro hocam.
Ben de bir deniyim hocam olmazsa 19.2.2 ye dönebiliyor demi tekrar?5700 XT Nıtro hocam
20.1.2 R6'da 15 derece daha fazla yük bindirdi ve FPS drop yaşanıyordu. Sonra 19.2.2'ye döndüm ve sonradan bunu gördüm. Şimdi sorun yok.
AMD temizleme aracılığıyla çok rahatça geçebilirsin. Ben silip silip tekrar yükledim böylelikle hiç sorun çıkmadı. Hayırlı olur inşallah şimdidenBen de bir deniyim hocam olmazsa 19.2.2 ye dönebiliyor demi tekrar?
Doğru. İşlemci tarafında sanırım sürümsüz olduğu için kazandıAMD sorunsuz bir sürücü çıkardığında şu NVIDIA bitecek ama böyle bir şey imkansız gibi herhalde. Güncelleme ile bir sorun çözülüyor, ama bir bakmışsın o 1 soruna bedel 10 sorun daha gelmiş :d
En azından şu WattMan sorunu çözülse kullanıcılar gene razı. Güya çözüldü diyorlar, bu sorunu yaşayan kullanıcı sayısı hala çok günümüzde. Kullananda kullanmayanda sallıyor işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.