Bir zamanlar delisi olduğunuz mobil oyunlar nedir?

Benim için Game of survivors - Z yaklaşık iki sene falan aralıklı olarak emek vermiştim sonra oyunu geliştirmeyi bıraktılar. Sunucularda hala oyuncu var ama bir zamanlar 50 civarı sunucusu olan oyun sadece 4 sunucu ile devam ediyor, yeni klan oluşturulamıyor. Eski oyuncular 10-20 hesaptan oynuyorlar kolay kaynak kasmak için. Etkinlikler takvimsel olarak aynı, yeni etkinlik gelmiyor. Kısaca artık ölü bir oyun diyebilirim.


Sizler için uzun uzun emek verdiğiniz ve sonra benim örnek verdiğim oyun gibi ölen ne oyunlar oynadınız?

6. sınıfta deli gibi Brawl Stars oynardım :) şimdi 10. sınıfım yüklü bile değil oyun.
 
Bizimkiler sınıfta duramıyolar kutu açıyolar.😀

Tabii eskiden oyunda kutularda var. Arkadaşlarla kutu biriktirmeye çalışıyorduk falan. 7. sınıfta biraz daha az oynamaya başladım, 8. sınıfta sildim ara sıra indirip oynuyordum sonra yine siliyordum, 9. sınıfta nulls brawl indirmiştim öylesine sohbet için, 10. sınıfta artık telefondan oyun oynamamaya başladım. Oynarsam çok nadiren Clash Royale, Clash of Clans ve traffic rider :D
 
ARK:Survival Evolved Mobile
2 yıl civarı bir süre her gün oynadım, genellikle online oynadım. (crossbow adlı resmi sunucuda)
 
Benim için Game of Survivors - Z yaklaşık iki sene falan aralıklı olarak emek vermiştim sonra oyunu geliştirmeyi bıraktılar. Sunucularda hala oyuncu var ama bir zamanlar 50 civarı sunucusu olan oyun sadece 4 sunucu ile devam ediyor, yeni klan oluşturulamıyor. Eski oyuncular 10-20 hesaptan oynuyorlar kolay kaynak kasmak için. Etkinlikler takvimsel olarak aynı, yeni etkinlik gelmiyor. Kısaca artık ölü bir oyun diyebilirim.


Sizler için uzun uzun emek verdiğiniz ve sonra benim örnek verdiğim oyun gibi ölen ne oyunlar oynadınız?
Clash Royale, çıktığından beri oynarım 7. yılı ve hala da devam.
 
Minecraft Pocket Edition. Zamanında çok fazla oynardım hatta çok küçükken korsan oyunu onunla beraber keşfetmiştim ama şu an da maalesef eskisi kadar Minecraft sarmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı