slayerdutch
Hectopat
- Makaleler
- 8
Keşke dolandırmasalardı belki şu anda oyunu alıp oynardım.
Dolandırmaya çalıştılar ama beceremediler. Yani sahtekarlık diyebiliriz.Paraları almadılar yani nasıl bir dolandırıcılık olabilir?
Onun dışında.
İyidi güldürdün.Tosuncuk Gaming Edition.
Asdasad. İyiydi güldürdün.
Bence sen anlamıyorsun. Kickstarter bunların projeyi dondurdu. Adamlar açıklama yaptı biz dolandırıcı değiliz falan diye onun arkası yok. Haber falan yok bitti yandı bitti kül oldu.Anladım arkadaşlar kısacası kimse bir ... bilmiyor.
Tamam işte onu demeye çalışıyorum asıl sen anlamıyorsun yani bu olaylardan sonra hiç kimse bir şey bilmiyor birazcık daha açıklığa kavuştırıyım dersen bu açıklama sonrası hiç bir şey olmadı ve hiç kimse bilmiyor.Bence sen anlamıyorsun. Kickstarter bunların projeyi dondurdu. Adamlar açıklama yaptı biz dolandırıcı değiliz falan diye onun arkası yok. Haber falan yok bitti yandı bitti kül oldu.
Sonunda birbirimizi anladık. Aynen öyle. O olaydan sonra bir nane olmadı.Tamam işte onu demeye çalışıyorum asıl sen anlamıyorsun yani bu olaylardan sonra hiç kimse bir şey bilmiyor birazcık daha açıklığa kavuştırıyım dersen bu açıklama sonrası hiç bir şey olmadı ve hiç kimse bilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.