SA:MP - Vendetta Roleplay'a ne oldu?

7-8 yıl önce Z-group serverinde oynuyordum, onun akıbetini bilen var mı?

@427117 Vice RP kadar toxic ve egoist bir yönetici kadrosuna sahip başka bir sunucu ile karşılaşmadım. Manifesto iyi ve samimi, yayınlarını izliyordum. Sunucusuna koyduğu yetkililer ise kendilerini milletvekili sanıyor. Yok efendim ceza yemişin ağlıyorsun diye düşünen olursa da kick yemişliğim yok. Bir ara oynadım işte, toxiclik yaptılar ve bıraktım.

@427117 Vice RP kadar toxic ve egoist bir yönetici kadrosuna sahip başka bir sunucu ile karşılaşmadım. Manifesto iyi ve samimi, yayınlarını izliyordum. Sunucusuna koyduğu yetkililer ise kendilerini milletvekili sanıyor. Yok efendim ceza yemişin ağlıyorsun diye düşünen olursa da kick yemişliğim yok. Bir ara oynadım işte, toxiclik yaptılar ve bıraktım.
Yetkili kadrosu sürekli değişiyor, ve oldukça iletişim seviyesi yüksek tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ceza yemiş olup olmaman pek ilgilendirmiyor beni, bir yetkilinin toxiclik yaptığını iddia etmen çok ironik. Ben de Vice Online projesi kapsamında moderatör olarak görev alıyorum şu sıra. Tek sıkıntılı uyumsuz bir adamla tanışmadım. Oldukça samimi ve uyumlu insanlar. Sana yeni moderatör olarak görev almış ve sunucuyla ilgi alakası olmayan bir şempaze geldiyse(ki hiç zannetmiyorum) ve sen de sunucuyu bıraktıysan bu çok mantıksız bir sebep.

Yetkili kadrosu sürekli değişiyor, ve oldukça iletişim seviyesi yüksek tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ceza yemiş olup olmaman pek ilgilendirmiyor beni, bir yetkilinin toxiclik yaptığını iddia etmen çok ironik. Ben de Vice Online projesi kapsamında moderatör olarak görev alıyorum şu sıra. Tek sıkıntılı uyumsuz bir adamla tanışmadım. Oldukça samimi ve uyumlu insanlar. Sana yeni moderatör olarak görev almış ve sunucuyla ilgi alakası olmayan bir şempaze geldiyse(ki hiç zannetmiyorum) ve sen de sunucuyu bıraktıysan bu çok mantıksız bir sebep.
Yok zaten, uzun zamandır SAMP oynamıyorum. Arada girerim 1-2 saat takılırım ve daha aylarca girmem. Sunucuyu bıraktım değil arada gene bir aklıma gelince girerim. Adını hatırlamıyorum animeci bir yöneticiniz vardı. Yayın falan açıyordu. Yaşını bilmiyorum. abimiz mi diyeyim arkadaşımız mı diyeyim; hayal dünyalarına dalmış ve hoşuna gitmeyen bir şey olduğu zaman bir anda saldırı moduna geçebiliyor.

Yok zaten, uzun zamandır SAMP oynamıyorum. Arada girerim 1-2 saat takılırım ve daha aylarca girmem. Sunucuyu bıraktım değil arada gene bir aklıma gelince girerim. Adını hatırlamıyorum animeci bir yöneticiniz vardı. Yayın falan açıyordu. Yaşını bilmiyorum. abimiz mi diyeyim arkadaşımız mı diyeyim; hayal dünyalarına dalmış ve hoşuna gitmeyen bir şey olduğu zaman bir anda saldırı moduna geçebiliyor.
Nyarko mu, o arkadaşı yakından takip etmiyorum ama bir ayıbını görmedim. Yaşça da oldukça büyük abimiz desen daha doğru.

Yetkili kadrosu sürekli değişiyor, ve oldukça iletişim seviyesi yüksek tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Ceza yemiş olup olmaman pek ilgilendirmiyor beni, bir yetkilinin toxiclik yaptığını iddia etmen çok ironik. Ben de vice Online projesi kapsamında moderatör olarak görev alıyorum şu sıra. Tek sıkıntılı uyumsuz bir adamla tanışmadım. Oldukça samimi ve uyumlu insanlar. Sana yeni moderatör olarak görev almış ve sunucuyla ilgi alakası olmayan bir şempaze geldiyse(ki hiç zannetmiyorum) ve sen de sunucuyu bıraktıysan bu çok mantıksız bir sebep.

Dediklerinde tek doğru yok, birkaç staff hariç geri kalanlarının hiçbirisi rolleri umursamıyor, en azından şu anlık. Tabii ki yetkili olarak bulunduğun yeri kötülemeyeceksin ama burada kimse polyannacılık yapamaz, ne ise onu söylüyoruz.

Dediklerinde tek doğru yok, birkaç staff hariç geri kalanlarının hiçbirisi rolleri umursamıyor, en azından şu anlık. Tabii ki yetkili olarak bulunduğun yeri kötülemeyeceksin ama burada kimse polyannacılık yapamaz, ne ise onu söylüyoruz.
Balım ortada bir Polyannacılık yok. Rolleri umursamıyor olsalardı roleplay değil freeroam sunucusuna moderator olarak girer onun bunun oyununu trollerlerdi. Yapıcı ve objektif eleştiri yapmamın bulunduğum konumla da pek ilgisi yok, sunucunun birçok kusuru var bu inkar edilemez bir şey. Fakat senin yetkili kadrosu konusunda bu yorumu yapman yanlış. Neyse onu söylüyoruz yalancılık yok. Bana karşı 'söylediklerinde tek doğru yok' demen de bana sorarsan ciddi anlamda toxic bir davranış. Hem böyle bir üslup kullanıp hem yetkililere toxic dersen adam haklı bir gerekçeyle üslup dolayısıyla jail atar. Sunucuda ban yemek kolay değil öyle, çok büyük ve ciddi bir suç işlemen lazım bunun için. Rina sempatizanları gibi herhangi bir argümanı olmayan elemanların da bu rol ortamına laf etmesi ciddi anlamda motivasyonumuzu etkiliyor. Uzun lafın kısası sunucunun yetkili kadrosunda bir prpblem yok çoğu kişiyi tanıyorum.

Balım ortada bir polyannacılık yok. Rolleri umursamıyor olsalardı roleplay değil freeroam sunucusuna moderator olarak girer onun bunun oyununu trollerlerdi. Yapıcı ve objektif eleştiri yapmamın bulunduğum konumla da pek ilgisi yok, sunucunun birçok kusuru var bu inkar edilemez bir şey. Fakat senin yetkili kadrosu konusunda bu yorumu yapman yanlış. Neyse onu söylüyoruz yalancılık yok. Bana karşı 'söylediklerinde tek doğru yok' demen de bana sorarsan ciddi anlamda toxic bir davranış. Hem böyle bir üslup kullanıp hem yetkililere toxic dersen adam haklı bir gerekçeyle üslup dolayısıyla jail atar. Sunucuda ban yemek kolay değil öyle, çok büyük ve ciddi bir suç işlemen lazım bunun için. Rina sempatizanları gibi herhangi bir argümanı olmayan elemanların da bu rol ortamına laf etmesi ciddi anlamda motivasyonumuzu etkiliyor. Uzun lafın kısası sunucunun yetkili kadrosunda bir prpblem yok çoğu kişiyi tanıyorum.

Sunucu açıldığından bu yana oynuyorum, şu ana kadar herhangi bir ooc sicilim yok. Sen bana kafanda kurduğun çıkarımlardan cevap veriyorsun(böyle olduğu için dediğin yanlış, böyle olsaydı şöyle olmazdı, şöyle olmasaydı böyle olurdu), ben sana yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerimi anlatıyorum dediklerimin altında boş bir şey yok. Sunucunun en aktif beş birliğinden üçü hile kullanan bir birlik yüzünden zarar görüyor ama göstermelik banlardan başka hiçbir şey yok nedeni ise vicesquad sunucusundaki ses odalarından belli oluyor. Bir tane video attım adam kalkmış sol omzuma, sırtıma, ayağıma ateş ediyor; /hasarlar yazıyorum hepsi kafa gitmiş, bir bakıyorum adam admin birliğinde R19 almış. Ayın 30'undan beri rolüm için gereksinim duyduğum bir şeyi talep etmişim onaylamışlar; oyundan, Discord'dan her yerden ulaşmaya çalışıyorum hiçbir şey yazmıyorlar. Tanıdığım iki kişinin hesapları boşaltıldı, log incelemesi istediler 2 haftadır ticketlerine bakılmıyor. Ar-ge yollayın, ar-gelerinizi inceliyoruz diye duyuru geçildi, forumdan ar-ge açtım 2 aydır forum onayı bile almadı, daha foruma düşmedi (sonradan öğrendim ki duyurudan 6 ay önce açılan ar-gelerden bile forum onayı almayanlar var.). Daha istersen bizde yorum olmadan saf tecrübe var. Sen yetkili kadrosundan birkaçını tanıyorsan, bu sunucuyu açıp emekli olan çoğu kişiyle ben 4-5 sene önce birlikte rol yapıyordum; o yüzden tanımadığın insanlar hakkında boş ithamlarda bulunma.

Sunucu açıldığından bu yana oynuyorum, şu ana kadar herhangi bir ooc sicilim yok. Sen bana kafanda kurduğun çıkarımlardan cevap veriyorsun(böyle olduğu için dediğin yanlış, böyle olsaydı şöyle olmazdı, şöyle olmasaydı böyle olurdu), ben sana yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerimi anlatıyorum dediklerimin altında boş bir şey yok. Sunucunun en aktif beş birliğinden üçü hile kullanan bir birlik yüzünden zarar görüyor ama göstermelik banlardan başka hiçbir şey yok nedeni ise vicesquad sunucusundaki ses odalarından belli oluyor. Bir tane video attım adam kalkmış sol omzuma, sırtıma, ayağıma ateş ediyor; /hasarlar yazıyorum hepsi kafa gitmiş, bir bakıyorum adam admin birliğinde R19 almış. Ayın 30'undan beri rolüm için gereksinim duyduğum bir şeyi talep etmişim onaylamışlar; oyundan, Discord'dan her yerden ulaşmaya çalışıyorum hiçbir şey yazmıyorlar. Tanıdığım iki kişinin hesapları boşaltıldı, log incelemesi istediler 2 haftadır ticketlerine bakılmıyor. Ar-ge yollayın, ar-gelerinizi inceliyoruz diye duyuru geçildi, forumdan ar-ge açtım 2 aydır forum onayı bile almadı, daha foruma düşmedi (sonradan öğrendim ki duyurudan 6 ay önce açılan ar-gelerden bile forum onayı almayanlar var.). Daha istersen bizde yorum olmadan saf tecrübe var. Sen yetkili kadrosundan birkaçını tanıyorsan, bu sunucuyu açıp emekli olan çoğu kişiyle ben 4-5 sene önce birlikte rol yapıyordum; o yüzden tanımadığın insanlar hakkında boş ithamlarda bulunma.
Açıldığından bu yana oynuyorsan sunucunun vaktinde 5 aktif birliği (4 tanesi hood onaylıydı) bir birliğe karşı birleşip haksızlık yapıyorlar diye banladığını da bilirsin. Vice Roleplay piyasada zaten ilkeleriyle ünlenmiş ve bugünlere gelmiş bir sunucu. Bak bu başlıkta vendetta tartışılıyordu onu da hatırlarsın 10 yılda getirdiği güncelleme 2 veya 3 değildir. Vice 4 yılda 15 farklı güncelleme yapmıştır belki, adamlar getirebilecekleri her şeyi getirdi ki benim bahsettiğim konum zaten Vice Online, Roleplay'da herhangi bir kadroda değilim.

Yani sen birliğinin ya da bireysel şekilde kendi karakterinin isteği olmamış diye gelip burada karalıyorsun ama bu platformdan 40 bine yakın insan geçmiş bugüne kadar, samp bitti denilen yerde 2020-21'de primeı yaşattı 700 800 oyuncu oynadı 1 sene boyunca günlük giren 2-3 bin hesap vardı. Ben de sana diyorum ki evet bireysel görüşlerin eleştiri vs. hakkındır ama bunu yaparken de adaletli olman gerek. 2 aydır ARGE bakılmıyor diyorsun başlıktaki asıl konu sahiib vendettada 3 yıl bekleyen argeler vardı. Önemli bir argeyse 2-3 dönemde bir konu açılıp önerilerinizi alıyorlar zaten oraya yazarsın fikirlerini. Hatta şimdi bunu yazarken incelemek için girdim forumun tepesinde "Greatest Vice Dönemi Başlıyor" diye yazmış adamlar gir in altına önerilerinizi bırakın diyorlar. 4-5 ayda bir tekrarlıyor bu süreç.

Bu yüzden belki vendetta yılda 5 kere kapatıp geri gelirken (çünkü oyuncu sayısı sürekli 20-30lara düşer, 3 ay bakıma alır tekrar 200 kişi çeker 2 ay daha gider tekrar aynı döngüyü yaşardı) Vice 4 yıldır 1-2 günlük bakımlar hariç hiç kapatmadan sabit bir sayıya oynuyor olabilir, çünkü en ölü hali denilen halinde bile ilgili bir yönetim var.

Zaten yeterince hater ve eleştiren oluyor biz de madem doğruya doğru diyen tarafta olalım :) Selametle.

Açıldığından bu yana oynuyorsan sunucunun vaktinde 5 aktif birliği (4 tanesi hood onaylıydı) bir birliğe karşı birleşip haksızlık yapıyorlar diye banladığını dabilirsin. Vice roleplay piyasada zaten ilkeleriyle ünlenmiş ve bugünlere gelmiş bir sunucu. Bak bu başlıkta vendetta tartışılıyordu onu da hatırlarsın 10 yılda getirdiği güncelleme 2 veya 3 değildir. Vice 4 yılda 15 farklı güncelleme yapmıştır belki, adamlar getirebilecekleri her şeyi getirdi ki benim bahsettiğim konum zaten vice Online, Roleplay'da herhangi bir kadroda değilim.

Yani sen birliğinin ya da bireysel şekilde kendi karakterinin isteği olmamış diye gelip burada karalıyorsun ama bu platformdan 40 bine yakın insan geçmiş bugüne kadar, SA:MP bitti denilen yerde 2020-21'de Prime'ı yaşattı 700 800 oyuncu oynadı 1 sene boyunca günlük giren 2-3 bin hesap vardı. Ben de sana diyorum ki evet bireysel görüşlerin eleştiri vs. hakkındır ama bunu yaparken de adaletli olman gerek. 2 aydır arge bakılmıyor diyorsun başlıktaki asıl konu sahiib vendettada 3 yıl bekleyen argeler vardı. Önemli bir argeyse 2-3 dönemde bir konu açılıp önerilerinizi alıyorlar zaten oraya yazarsın fikirlerini. Hatta şimdi bunu yazarken incelemek için girdim forumun tepesinde "greatest vice dönemi başlıyor" diye yazmış adamlar gir in altına önerilerinizi bırakın diyorlar. 4-5 ayda bir tekrarlıyor bu süreç.

Bu yüzden belki vendetta yılda 5 kere kapatıp geri gelirken (çünkü oyuncu sayısı sürekli 20-30'lara düşer, 3 ay bakıma alır tekrar 200 kişi çeker 2 ay daha gider tekrar aynı döngüyü yaşardı) vice 4 yıldır 1-2 günlük bakımlar hariç hiç kapatmadan sabit bir sayıya oynuyor olabilir, çünkü en ölü hali denilen halinde bile ilgili bir yönetim var.

Zaten yeterince hater ve eleştiren oluyor biz de madem doğruya doğru diyen tarafta olalım :) selametle.

Vendetta'yı hiçbir zaman sevmedim, kendisi medium RP olmaktan öteye geçemedi her verdiğin cevapta Vendetta'yla kıyaslamanın sebebini anlayamadım ama sunucunun neden bu halde olduğunun halini özetler nitelikte. Senin gibi bu platformda ben eskiyim ayağına yatanlar 99'u falan bilmezler, o yüzden bana Vendetta'yı falan anlatma. Ayrıca ben cümlelerimi iyi seçerim sen de benim cümlelerimi dikkatli oku, ilk yazdığım mesajda vurgulayarak yakındığım durumun şu an için olduğunu söylüyorum sen bana doğmadığın yılların özetini masal niyetine anlatıyorsun. Sunucunun kendisiyle zaten problemim yok, kaç yıllık bir emeğim var burada; niye kötü olmasını isteyeyim, niye emeğimin boşa gitmesini isteyeyim? Anlamadığın ve kıldan tüyden bahsettiğin için tekrar ediyorum; şu an yöneticilerin çoğu rolleri umursamıyor veya sadece kendi çevresinde gelişen rollerle ilgileniyor, kısa ve net.

Bu bir eleştri veya nefret kusma falan değil, doğrudan kendi tecrübemi anlatıyorum. Başkasının tecrübe ettiğini anlatacak değilim ya?

Açıldığından bu yana oynuyorsan sunucunun vaktinde 5 aktif birliği (4 tanesi hood onaylıydı) bir birliğe karşı birleşip haksızlık yapıyorlar diye banladığını dabilirsin. Vice roleplay piyasada zaten ilkeleriyle ünlenmiş ve bugünlere gelmiş bir sunucu. Bak bu başlıkta vendetta tartışılıyordu onu da hatırlarsın 10 yılda getirdiği güncelleme 2 veya 3 değildir. Vice 4 yılda 15 farklı güncelleme yapmıştır belki, adamlar getirebilecekleri her şeyi getirdi ki benim bahsettiğim konum zaten vice Online, Roleplay'da herhangi bir kadroda değilim.

Yani sen birliğinin ya da bireysel şekilde kendi karakterinin isteği olmamış diye gelip burada karalıyorsun ama bu platformdan 40 bine yakın insan geçmiş bugüne kadar, SA:MP bitti denilen yerde 2020-21'de Prime'ı yaşattı 700 800 oyuncu oynadı 1 sene boyunca günlük giren 2-3 bin hesap vardı. Ben de sana diyorum ki evet bireysel görüşlerin eleştiri vs. hakkındır ama bunu yaparken de adaletli olman gerek. 2 aydır arge bakılmıyor diyorsun başlıktaki asıl konu sahiib vendettada 3 yıl bekleyen argeler vardı. Önemli bir argeyse 2-3 dönemde bir konu açılıp önerilerinizi alıyorlar zaten oraya yazarsın fikirlerini. Hatta şimdi bunu yazarken incelemek için girdim forumun tepesinde "greatest vice dönemi başlıyor" diye yazmış adamlar gir in altına önerilerinizi bırakın diyorlar. 4-5 ayda bir tekrarlıyor bu süreç.

Bu yüzden belki vendetta yılda 5 kere kapatıp geri gelirken (çünkü oyuncu sayısı sürekli 20-30'lara düşer, 3 ay bakıma alır tekrar 200 kişi çeker 2 ay daha gider tekrar aynı döngüyü yaşardı) vice 4 yıldır 1-2 günlük bakımlar hariç hiç kapatmadan sabit bir sayıya oynuyor olabilir, çünkü en ölü hali denilen halinde bile ilgili bir yönetim var.

Zaten yeterince hater ve eleştiren oluyor biz de madem doğruya doğru diyen tarafta olalım :) selametle.

Ayrıca o bahsettiğin SA:MP öldü denilen muhabbete hiçbir zaman katılmıyorum, roleplay adına SA:MP TR kitlesi eskisinden daha güçlü ve kalabalık. Peki ya "kalite" standartları? İşte o çok çok uzun zaman önce aramızdan ayrıldı, 4 sene falan rahat var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı