Açıldığından bu yana oynuyorsan sunucunun vaktinde 5 aktif birliği (4 tanesi hood onaylıydı) bir birliğe karşı birleşip haksızlık yapıyorlar diye banladığını dabilirsin. Vice roleplay piyasada zaten ilkeleriyle ünlenmiş ve bugünlere gelmiş bir sunucu. Bak bu başlıkta vendetta tartışılıyordu onu da hatırlarsın 10 yılda getirdiği güncelleme 2 veya 3 değildir. Vice 4 yılda 15 farklı güncelleme yapmıştır belki, adamlar getirebilecekleri her şeyi getirdi ki benim bahsettiğim konum zaten vice Online, Roleplay'da herhangi bir kadroda değilim.
Yani sen birliğinin ya da bireysel şekilde kendi karakterinin isteği olmamış diye gelip burada karalıyorsun ama bu platformdan 40 bine yakın insan geçmiş bugüne kadar, SA:MP bitti denilen yerde 2020-21'de Prime'ı yaşattı 700 800 oyuncu oynadı 1 sene boyunca günlük giren 2-3 bin hesap vardı. Ben de sana diyorum ki evet bireysel görüşlerin eleştiri vs. hakkındır ama bunu yaparken de adaletli olman gerek. 2 aydır arge bakılmıyor diyorsun başlıktaki asıl konu sahiib vendettada 3 yıl bekleyen argeler vardı. Önemli bir argeyse 2-3 dönemde bir konu açılıp önerilerinizi alıyorlar zaten oraya yazarsın fikirlerini. Hatta şimdi bunu yazarken incelemek için girdim forumun tepesinde "greatest vice dönemi başlıyor" diye yazmış adamlar gir in altına önerilerinizi bırakın diyorlar. 4-5 ayda bir tekrarlıyor bu süreç.
Bu yüzden belki vendetta yılda 5 kere kapatıp geri gelirken (çünkü oyuncu sayısı sürekli 20-30'lara düşer, 3 ay bakıma alır tekrar 200 kişi çeker 2 ay daha gider tekrar aynı döngüyü yaşardı) vice 4 yıldır 1-2 günlük bakımlar hariç hiç kapatmadan sabit bir sayıya oynuyor olabilir, çünkü en ölü hali denilen halinde bile ilgili bir yönetim var.
Zaten yeterince hater ve eleştiren oluyor biz de madem doğruya doğru diyen tarafta olalım

selametle.