Wartz
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3060 R5 5600
Merhaba arkadaşlar, bugün gerçekten içimi dökmek istiyorum bu konu hakkında. Amacım tembellik falan değil. 9. sınıfta maalesef sevilmeyecek davranışlar sergilediğimden dolayı maalesef herkes benden nefret ediyor. Bir keresinde sınıfın ortasında edilmeyecek küfürler etmiştim ve o günden beri de herkesle aram iyi değil ama o zamanlar sosyal becerilerim düşüktü daha da kendimi iyileştirdim. Otelde çalışarak abilerimden yardım aldım ama yine de kimse beni sevmeyecek ve arkadaş olmayacak okulda. Anneme okulumu değiştirmeyi önerdim fakat başka okullarda dil bölümünün olmadığını söyledi benim taraflarımda en azından. Özel okula gidiyorum maalesef fakat bu sene derslerime çalışıp tembel olmaktan çıkıp daha iyi bir öğrenci olmayı düşünüyorum. Ama okulda da sessiz ve bazı arkadaşlarımla da okul dışında konuşmayı planlıyorum. Onun dışında daha az League of Legends oynamayı düşünüyorum (sponsor değildir.). Kimse beni sevmeyecek yine yalnız kalacağım. Yine soyunma odasında sadece yalnız ve zamanın geçmesini bekleyerek duracağım. Keşke böyle davranışlar sergilemeseydim. Arkadaş ortamlarında çok cıvıtan bir insanım. Sarhoş birisi gibi saçmalıyorum. Ve her geçen gün ne yapacağım diye düşünüyorum. Mesela bir kız vardı. Adını vermek istemiyorum fakat o kızın adıyla küfürlü bir şekilde dalga geçmiştim (benim olduğum şehirde yabancı çok.) O günden beride benimle hiç iletişime geçmediler ve beni şikayet ettiler. Velilerine bile. Gerçekten pişmanım. Ama artık düzeldiğimi ve sosyal becerilerimin de arttığını düşünüyorum. Çalıştığımda bir kızın Instagram'ını bile almıştım. O gün nasılda mutluydum. Ama sorun şuydu. Her gördüğüm kızı o kız zannediyor ve başka kızımı seviyorum diye korkulara kapılıyordum. Sürekli abilerimden yardım alıyor. Ve ne yapacağımı soruyordum. Ve o gittiğinde o kadar üzülmüştüm ki. Ama kendimle gurur duymuştum. Çünkü gerçekten bir kızla konuşmayı başarmıştım. Neyse sanırım fazla da uzattım. Biraz anlamanız zor olabilir fakat umarım derdimi anlarsınız.