Aylık 30TL bile olsa para kazanabileceğim kolay ve ücretsiz blog sitesi nasıl yaparım? Neler kullanmam lazım? Yazılım bilmem gerekiyor mu?
Ben 25 gün içerisinde aldım daha kısa süre içersinide alanda var.Gerekmiyor fakat reklam almak zorlu bir iş. 6 ay boyunca her gün içerik girdim. İçeriklerim özgün ve SEO puanı yüksek olmasına rağmen hala reklam alamadım. Tek tek içeriklerimi sitemi kontrol ettim fakat neden alamadığımı bulamadım ve bende bıraktım.
Hocam size önerim Alan adı alıp dns ile ücretsiz olarak Blogger a bağlamanız. Wordpress kullanırsanız maliyetli olacaktır alan adı + hosting siteye fazla kullanıcı girerse çökme ihtimali var yüksek paketler gerektirecek Blogger da para ödeme derdi yok yalnız alan adını yıldan yıla ödersiniz bir süre sonra Blogger kısmından adsense için başvuru yapabilirsiniz Blogger da hesabınızın kapanmaması için kurallara uymanız lazım.Aylık 30TL bile olsa para kazanabileceğim kolay ve ücretsiz blog sitesi nasıl yaparım? Neler kullanmam lazım? Yazılım bilmem gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.