Birden fazla işletim sistemi için USB bellek nasıl hazırlanır?

• Konuyu başlatan kkank
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.971

kkank

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
İyi forumlar sosyal;

Çevremde herkesin bilgisayar işlemleri ile ben ilgileniyorum ve tek flash içine ne gerekiyorsa o işletim sistemini hazırlayıp yüklemeyi yapıyorum. Hem kendi denemelerimde kullandığım 2-3 Linux dağıtımı hem Windows 10 hem W11 vs hepsini yüksek hızlı tek flash disk içinde hazırlamak istiyorum. Bazı programlar var biliyorum ama hiç kullanmadım. Bugünlerde yine gündemime girince bu işi öğreneyim dedim. İnternette bir şeyler var ama herkesin söylediğine güvenemedim. Vaktiyle burada da hazırlanmış bir rehber ama 2014'e ait.

Hala bunu mu öneriyorsunuz? Yoksa kullanıp memnun kaldığınız başka bir program veya yöntem var mı?

Son düzenleme:
Ventoy kullanabilirsiniz.

Baktım söylediğiniz programa bir üst limit göremedim. Sanıyorum istediğim kadar işletim sistemini flash içine hazırlayabiliyorum. Peki bu program vasıtasıyla diğer işletim sistemi isolarının yanında önyüklemeli olarak Linux kullanabilir miyim?

Buradaki tavsiye üzerine Ventoy'u deneyeyim dedim. Gerçekten çok başarılı. Yeni deneyimlemiş biri olarak çok işime yarayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…