Birden fazla işletim sistemi kurulumu

MGameover

Hectopat
Daha fazla  
Laptop'a 1 den fazla işletim sistemi kurmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
1) Linux (Kali)
2) Ubuntu
3) Windows 8.1
4) Windows 7

Benim kullandığım bilgisayar ASUS N750JK bilisayarda 2 adet 128 GB SSD var SSD nin birinde windows 8.1 kurulu. Ben diğer SSD ye ikinci bir işletim sistemi olarak Linux'u da kurmak istiyorum. Kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl kurarım?

Benim kullandığım bilgisayar ASUS N750JK bilisayarda 2 adet 128 GB SSD var SSD nin birinde windows 8.1 kurulu. Ben diğer SSD ye ikinci bir işletim sistemi olarak Linux'u da kurmak istiyorum. Kurabilirmiyim kurabilirsem nasıl kurarım?

evet kurabilirsin nasıl mı ? Linux kurulumunu başlat. flash disk ten (cd dvd de olabilir) ardından hangi diske kuracağını soracak kurmak istediğini seçeceksin ve kuracaksın o SSD sıfırlanacaktır .

tam emin değilim ama büyük ihtimal 2 SSD olduğu için sormayacaktır BIOS ayarlarında 1. SSD hangisi ise onu açacaktır çoğu bilgisayarda başlangıçta f12 ye basarak bunu seçebilirsin

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı