BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 12 Şubat 2021 #1 Letgo gibi sitelere ilan verdiğim bazı ürünlerim var. Buradaki 2.el forumuna da ilan versem ama Letgo'dan birisi alsa falan buradaki forumda ayıp olur mu?
Letgo gibi sitelere ilan verdiğim bazı ürünlerim var. Buradaki 2.el forumuna da ilan versem ama Letgo'dan birisi alsa falan buradaki forumda ayıp olur mu?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Yoo, forum haricine satıldı dersin olur biter. Neden ayıp olsun ki? Konuyu raporlayıp satıldı dersin, satıldı olarak işaretler moderasyon ekibi. Artı 0 Eksi
Yoo, forum haricine satıldı dersin olur biter. Neden ayıp olsun ki? Konuyu raporlayıp satıldı dersin, satıldı olarak işaretler moderasyon ekibi.
Jackie Paul Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Hayır, niye olsun? Artı 0 Eksi
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 12 Şubat 2021 #4 Senin gibi niyetli insanlar lazım bize Artı 0 Eksi
KS KS BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 12 Şubat 2021 #5 Jackie Paul dedi: Hayır, niye olsun? Genişletmek için tıkla... Ticaret işlerinde hiç tecrübem yok. Fazla naif düşündüm sanırım :/ Artı 0 Eksi
Jackie Paul dedi: Hayır, niye olsun? Genişletmek için tıkla... Ticaret işlerinde hiç tecrübem yok. Fazla naif düşündüm sanırım :/
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 BattalGazininTorunuVanku dedi: Fazla naif düşündüm sanırım :/ Genişletmek için tıkla... Baya fazla hem de. Koy gitsin. Ben 6-7 tane yere koymuştum GT 430 ekran kartını zamanında satarken. Sürprizbozan Letgo [*]Donanım Haber [*]Donanım Arşivi [*]SDN [*]Technopat Sosyal [*]Sahibinden.com Artı 0 Eksi
BattalGazininTorunuVanku dedi: Fazla naif düşündüm sanırım :/ Genişletmek için tıkla... Baya fazla hem de. Koy gitsin. Ben 6-7 tane yere koymuştum GT 430 ekran kartını zamanında satarken. Sürprizbozan Letgo [*]Donanım Haber [*]Donanım Arşivi [*]SDN [*]Technopat Sosyal [*]Sahibinden.com
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 Sonuç olarak kaparo ödememiş ya kimse niye ayıp olsun ki? Artı 0 Eksi
KS KS BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 13 Şubat 2021 #8 BerkayZ87 dedi: Baya fazla hem de. Koy gitsin. Ben 6-7 tane yere koymuştum GT 430 ekran kartını zamanında satarken. Sürprizbozan Letgo [*]Donanım Haber [*]Donanım Arşivi [*]SDN [*]Technopat Sosyal [*]Sahibinden.com Genişletmek için tıkla... GeForce 405 koyacağım ben de Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Baya fazla hem de. Koy gitsin. Ben 6-7 tane yere koymuştum GT 430 ekran kartını zamanında satarken. Sürprizbozan Letgo [*]Donanım Haber [*]Donanım Arşivi [*]SDN [*]Technopat Sosyal [*]Sahibinden.com Genişletmek için tıkla... GeForce 405 koyacağım ben de