Biri ile derdimi paylaşsam canını sıkar mıyım?

Hocam bir tane kız vardı. Bana idolüm deyip duruyordu. Benimle tanışmak istedi. Ben de tanıştım. Sonra kız 2 gün sonra bana küstü. Anlamıyorum bu insanları.

@Orion Nebula yahu bak bazen hayata çok lanet okudum. Ama bunların üstesinden gelebilen hayatta kalabiliyor zaten. Herkesin sınavı farklı.
@freakcnsl, küsme sebebi neymiş?

@freakcnsl pekala, aranızda ne geçti? Özel değilse dinleyeyim.

@freakcnsl pekala, aranızda ne geçti? Özel değilse dinleyeyim.

Hocam kız sanırım lezbiyen. Aşırı aşık gibi davranıyor. Utanmasa öpecek. Aramızda özel bir konuşma geçmedi. Sürekli beni övüp durdu. Ama birden küstü. Yarın onunla tartışacağım.

@Orion Nebula yahu bak bazen hayata çok lanet okudum. Ama bunların üstesinden gelebilen hayatta kalabiliyor zaten. Herkesin sınavı farklı.
Yaşadığı ortama en iyi şekilde uyum sağlayan hayatta kalır. Sınav konusuna katılamıyorum çünkü tekdüze olan hayatlar mevcut. Tabii tekdüzelik de bir sınav diyebilirsin bende ona karşılık 31 derim yani D:

@freakcnsl, tartışmanı gerektirecek bir durum yok. @Ülküsüz'un dedikleri çok doğru mesela. Sorma bile yol ver geç.

@freakcnsl, tartışmanı gerektirecek bir durum yok. @Ülküsüz'un dedikleri çok doğru mesela. Sorma bile yol ver geç.

Hocam sinirim bozuluyor. Bin kişi bana öyle yaptı ya. Yarın konuşacağım. Bir daha da yüzüne bakmayacağım.
Bıktım artık şu utangaçlığımdan da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…