Biri ile derdimi paylaşsam canını sıkar mıyım?

@freakcnsl, insanlara karşı ilk adımı sen atma hiçbir zaman için. Onlardan ilk adımı bekle mesela. Onun dışında daha çok gençsin, şu hayatta yaşadığımın %10'unu sanırım sen yaşasan kafayı yerdin. Herkesin dört dörtlük bir hayatı yok, herkesin bir derdi sıkıntısı var. İnsanız hepimiz, bu kadar umursamanı gerektirecek bir durum aslında yok. Seni umursamayanı sen niye umursayacaksın ki?

Hocam bir tane kız vardı. Bana idolüm deyip duruyordu. Benimle tanışmak istedi. Ben de tanıştım. Sonra kız 2 gün sonra bana küstü. Anlamıyorum bu insanları.

@Orion Nebula yahu bak bazen hayata çok lanet okudum. Ama bunların üstesinden gelebilen hayatta kalabiliyor zaten. Herkesin sınavı farklı.
@freakcnsl, küsme sebebi neymiş?

@freakcnsl pekala, aranızda ne geçti? Özel değilse dinleyeyim.

@Orion Nebula yahu bak bazen hayata çok lanet okudum. Ama bunların üstesinden gelebilen hayatta kalabiliyor zaten. Herkesin sınavı farklı.
Yaşadığı ortama en iyi şekilde uyum sağlayan hayatta kalır. Sınav konusuna katılamıyorum çünkü tekdüze olan hayatlar mevcut. Tabii tekdüzelik de bir sınav diyebilirsin bende ona karşılık 31 derim yani D:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı