Biri Minecraft'ı Durdursun!

Gerçektende, güzel bir oyun. GTA V, grafikler için yıllarca uğraşıyor. Minecraft'ın grafikleri, pixel pixel, ama herkes seviyor.

Oyun zevkli yav.
 
Hikaye olarak çok güzel. Düşünsenize yapayalnız bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bundan büyük maceramı olur. :D
 
Şahsen oynadığım sıralarda hileyi bulmadan önce çok eğleniyordum. Her şeyi kendim yaptım. Olağan üstü bir ev yaptım. Bildiğiniz bir ev değil çok farklı anlatamam. Küçük bir evdi ama çok iyi sistemler kurmuştum. Olağan üstü bir maden, olağan üstü evimin üstündeki kuleden çıkılan kalede camdan yol yapmıştım. Ama sonra elmas çok nadir çıkan bir şey... Sabır edemedim internetten ''/gamemode 1'' hilesini gördüm. Elmas set dizdim, özellik bastım, ender dragona gittim, kestim oyun bitti. :D Çok pişman olmuştum. Oyunun biteceği hiç aklıma gelmemişti. Sonra da bir daha oynamadım. :)

Bir tane arkadaşınız olacak hilesiz oynayacaksınız. Asıl keyfini o zaman alırsınız...


İlerde tekrar başlayacağım. Hemde uzun bir süre rahat oynayacağıma da eminim çünkü Özay Şen sayesinde gördüğüm ve tam bir Blizzard delisi olan ben, bunu gördükten sonra minecraft'a olan bakış açım çok değişti.

https://www.technopat.net/forum/blo...r-azeroth-kopyasini-cikarmak.html#comment3041
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kısacası insanı eğlendirmesi için fikirler daha önemlidir. Ama bence de sıktı artık.

Son yorumundaki eklenti ile sıkılacağımı hiç sanmıyorum. Ama tabi ki belli bir süreden sonra sıkar. Ama en keyifli en uzun süre oynanılacak çok nadir oyunlardan birisi olarak görüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı