Biri sevgilimize laf atarsa ne yapılmalı?

havlayantavuk

Decapat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle yaşım fazla büyük değil, 15. Bugün sevgilimle konuşurken insanların ona bakış attıklarını söyledi. Ben de normal olarak öfkelendim. Biri sevgilime, anneme kardeşime böyle bir şey yaparsa ne yapacağım. Özellikle sevgilim yanımdayken biri ona laf atarsa ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kavga etmenin tehlikeli olduğunu herkes bilir zaten bıçak vs. çok yaygınlaştı. Ama öylece gitmekte ne bileyim. Sizin bu konu hakkında tecrübeleriniz varsa duymak isterim. Büyüklerimin bilgeliğine ihtiyacım var.

Ha bu arada fitness yapıyorum ancak uzun zamandır değil 3-4 ay oldu başlayalı. Güçlü bir fiziğim olursa bu konuda yardımcı olur mu? İnsanlar laf atmaya korkar falan?
 
Keskin bir bıçağı veya 9mm kurşunu karın kası engelleyemez, oradan hızlı ayrılırsınız ardından konuşabilirsiniz. Zaten seni niye kavga etmedin diye darlayacağını zannetmiyorum.

Evet haklısınız fakat bu tarz olayların çok olduğu bir yerde yaşadığım için böyle olayların başınıza gelmesinden korkmanın yaşamı katlanılmaz bir hale getirdiğini düşünüyorum. Yine de insanın güçlü olması rakibine karşı üstünlük sağlamaz mı? Tabii ki temkinli olmak lazım ancak demek istediğim şey avcının her zaman güçsüz bir ava yaklaşma içgüdüsüdür.

Her ne kadar sevgilin de olsa onun uğruna hastaneye kaldırıldığında ve o senden ayrıldığında anlıyorsun bazı şeylerin onlar için değer olmadığını.

Haklısınız. Ailemiz veya aile diyebileceğimiz kişiler dışında kimse için risk almaya değmez.
 
@havlayantavuk hiç bulaşma derim uzun süreli fitness yapiyo olsaydın bile. Çünkü hem bıçak silah taşıyor olabilir taşımiyo olsa da yaşın daha küçük 20-25 yaşındaki biri rahatlıkla dovebilir seni o topa girme.
 
Fitness'ın kavgada çoğu zaman bir faydası olmuyor, istersen 10 yıldır yap. Onun dışında biliyorum erkeklik gururun belki izin vermeyecek ama karşıdaki herifin ne olacağı belli olmaz. Hiçbir şey canından daha değerli değil. Kız arkadaşının da anlayışla karşılaması lazım. Seni düşünmeyip niye kavga etmedin, cevap vermedin vesaire diyorsa o kızda sorun vardır zaten.
 

Geri
Yukarı