Biri sizi çıkışa çağırsa ne yapardınız?

Duymazdan gelir o yokmuş gibi yapardım eğer dayak atmaya kalkarsa da bir güzel dövüp sonra da öğretmene şikayet ederdim.

Ben daha çok akılla işi çevirmeye ve neredeyse hiç uğraşmadan intikama yönelirim.
Şöyle bir olay yaşamıştım:
Beni çağıran bir kişi vardı. Neden sınavda (Tüm okulun girdiği bir deneme tarzında sınav.) benden iyi yaptın, ben senin ... , dedi ve çağırdı. Ben kavgadan dövüşten anlamadığımdan ve onların bana birden çok kişi dalacağını bildiğimden, her zamanki gibi arkadaşımla okuldan çıkarken gizliden arkama okulun en çok korkulan öğretmenini çağırdım. Sonraki gün, sınıfı geldi ve "Sen nasıl bizim sınıfımızın adını lekelersin haa!" diyerek peşimden koştu saflar. Bari sokakta yakala sonra kovala. Okula kovaladı kerizler. Tabii kaçarken hemen müdür tarafına gidince bir daha yanaşmadılar.

Okul ortamı hiç umurumda değil. Okul ve okul içi insanlar, gelip geçici şeyler. Okul bitince kimsenin yüzünü bile görmeyeceğim için uğraşmazdım. Ama dışarı da böyle bir olay olsa idi soru. Cevap evet olurdu.

Olayı bir şekilde güzelce çözmeye çalışırım. Kibarca olayın rehabetini düzeltmeye çalışırım, çok şey yaparsa kafasını kırarım.

Teke tekse giderim, çok kişi toplu gelirlerse bir yolunu bulur uzaklaşırım veya adam toplar dalarım.

Aman usta bu sene MSÜ var. Olurda elenirsek çağır beraber girelim 18 yıldır bugün için bekliyorum kimse için Sicilimi bozamam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı