Birine LGBT bayrağı atmak suç teşkil eder mi?

Moderatörler mümkünse bu arkadaşın konularını bir daha onaylamayın içinde kalsın kafayı yesin bari. Belki düzelir.

Ya arkadaş madem böyle pişman oluyorsun içinde kalıyor o zaman yazma, tut kendini.
İlk yazmadan önce düşünürken sadece bunu yapıyorum gibi geliyor. Sonradan bi aydınlanma geliyor.

İlk yazmadan önce düşünürken sadece bunu yapıyorum gibi geliyor. Sonradan bi aydınlanma geliyor.
Cimere şikayet dilekçesini ilettim Technopat ssleri ile yarın sabah kapın kırılıp evinden ters kelepçe ile seni alırlarsa şaşırma.Ev adresini tespit etmişlerdir diye düşünüyorum IP adresinden.

Cimere şikayet dilekçesini ilettim Technopat ssleri ile yarın sabah kapın kırılıp evinden ters kelepçe ile seni alırlarsa şaşırma.Ev adresini tespit etmişlerdir diye düşünüyorum IP adresinden.
@AlexaBliss Bedava yemek yatak su okulda yok bir kaç yıl tatil yaparsın.

@AlexaBliss Bedava yemek yatak su okulda yok bir kaç yıl tatil yaparsın.
Polis beylerle konuştum bundan sonra suç teşkil eder mi ile biten bir konu açtığın anda Technopat da evine şafak operasyonu yapacaklarmış.Adresini tespit edip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı