Birisi benim amcamın dedemin (ailemin) T.C. Numarasını nereden bulabilir?

Nereden a- ayıpdır hocam kim satmak ister ki?

Bazı Discord sunucularından bu panelleri isteyene satabiliyorlar, para karşılığında. Nedenini sormadım. İsim vermem doğru mu bilmiyorum. Zaten bir Youtube aramasıyla bile bu DC sunucularını bulabilirsiniz.

@519552, Youtube'da panel kullanım videosu bile var.

Bazı Discord sunucularından bu panelleri isteyene satabiliyorlar, para kazanıyorlar. Nedenini sormadım. İsim vermem doğru mu bilmiyorum. Zaten bir YouTube aramasıyla bile bu DC sunucularını bulabilirsiniz.

@519552, YouTube'da panel kullanım videosu bile var.

YouTube dekilere güvenmiyorum aga bizim Discord sunucusunda Mernis 15 Satılıyor gereksiz bence ekran kartı katili.

YouTube dekilere güvenmiyorum aga bizim Discord sunucusunda Mernis 15 Satılıyor gereksiz bence ekran kartı katili.

Hangi dönemin verilerini sattıklarını tam olarak bilmiyorum(2015 veya 2022 falan mesela.) ama benim sattıklarını gördüğüm panel ile dışarıdan telefonlarına girip bile oradan isim soyisim ile sorgu yapabiliyorlar diye gördüğümü hatırlıyorum.

Bu bilgilerin böyle açıkta olması hiç güzel gibi değil.

Bazı Discord sunucularından bu panelleri isteyene satabiliyorlar, para karşılığında. Nedenini sormadım. İsim vermem doğru mu bilmiyorum. Zaten bir YouTube aramasıyla bile bu DC sunucularını bulabilirsiniz.

@519552, YouTube'da panel kullanım videosu bile var.

Hocam YT'de video var neden telif yemiyor internette dosyalar geziyor indirenlere bir şey olmuyor? Kontrol etmiyorlar mı ehr yerde suç yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı