Birisi sürekli hesaplarıma girmeye çalışıyor

O zaman Discord hesabınıza bağlı yeni bir e-posta açın ve o e-posta üzerine alın. Sonra PC kullanıyorsan format at. Av kur. Have i been pwned üzerinden de e postanı bir kontrol et belki bir yerdeki açıktan bulmuşlardır seni.

Have i pwned e baktığımda hepsi yeşil çıktı 3 hesabım var 2'sinden böyle şeyler alıyorum.

Başka mail adresine aktarın çoğu değiştirilebiliyor.

Mantıklı fikir çok ugrastirici ama bu gidişle öyle yapacağım.

Bilgisayarınızda spyware olabilir hocam. HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. ile tarama yapıp kontrol edebilirsiniz hocam. Çünkü şifrenizi değiştirmişsiniz fakat arkadaş hala şifrenizi biliyor. Bunun tek açıklaması şu an bilgisayarınızda virüs olmasıdır bana göre. En kötü bir formata bakar.

Format gerekli gibi hocam zaten BIOS pilimde bitti onu da değiştirmek lazım kaliteli bakim lazım teşekkürler.

Bilgisayarınızda spyware olabilir hocam. HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro. ile tarama yapıp kontrol edebilirsiniz hocam. Çünkü şifrenizi değiştirmişsiniz fakat arkadaş hala şifrenizi biliyor. Bunun tek açıklaması şu an bilgisayarınızda virüs olmasıdır bana göre. En kötü bir formata bakar.

Spyware nedir acaba ve de bilgisayardan olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar birkaç gündür aynı sorunla karşılaşıyorum bir Google hesabımı bu sebeple kapattım şuan diğer hesabımda aynı sorunu yaşıyorum PC ayarlar kısmında bulunan yedekle ve sıfırla kısmından sıfırladım ancak hala aynı sorunu yaşıyorum. Yani hesaba bağlı yüzlerce site var sonuçta hangi birini değiştireyim ne yapıcam bilmiyorum başka önerisi olan var mı acaba

Arkadaşlar birkaç gündür aynı sorunla karşılaşıyorum bir Google hesabımı bu sebeple kapattım şu an diğer hesabımda aynı sorunu yaşıyorum PC ayarlar kısmında bulunan yedekle ve sıfırla kısmından sıfırladım ancak hala aynı sorunu yaşıyorum. Yani hesaba bağlı yüzlerce site var sonuçta hangi birini değiştireyim ne yapacağım bilmiyorum başka önerisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar birkaç gündür aynı sorunla karşılaşıyorum bir Google hesabımı bu sebeple kapattım şu an diğer hesabımda aynı sorunu yaşıyorum PC ayarlar kısmında bulunan yedekle ve sıfırla kısmından sıfırladım ancak hala aynı sorunu yaşıyorum. Yani hesaba bağlı yüzlerce site var sonuçta hangi birini değiştireyim ne yapacağım bilmiyorum başka önerisi olan var mı acaba?

Malwarbetys ile yaratma yaptım bir şey de çıkmadı gerçi acaba telefonumda mı sorun diye düşünüp onu da sıfırladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı