Birisi YouTube hesabından yorum yapmış

Knk yorumu silebildiğime göre ve bütün adları aynı. Zaten sildim.

evet Addblocker var bende ondan süpheleniyorum.

Youtube dislike gösterici falanda var onlarıda siliyorum.
Bence onlardan hocam başka bir şey yapmadıysanız. Google ayarlarınızı sıfırlayın ve şifrenizi değiştirin. Ama biri neden böyle saçma bir yorum yapsın ki bota mı yazdırmışlar acaba?

Arkdaşlar şimdi anlamaya başladım. Youtube dan video izlerken ikide bir hesap açık olmasına rağmen hesabınızı girin yazısı falan çıkıyordu. 1 Kere bildirim gelmişti kale almamıştım. Şimdi benim gmail hesabım çalınmışmıdır. Çalındıysa çok sıkıntı çünkü. Youtube gram umrumda değil.
Yapay zekaya yazdırıldığı belli oluyor.
Bence onlardan hocam başka bir şey yapmadıysanız. Google ayarlarınızı sıfırlayın ve şifrenizi değiştirin. Ama biri neden böyle saçma bir yorum yapsın ki bota mı yazdırmışlar acaba?

Eğer troll konu değilse, botlarla falan böyle bir şey yapılamıyor. Giriş yapılan cihazlara bakın, şüpheli bir şey yoksa kendiniz yazmışsınızdır.
Şifrenizi değiştirin ve ayarlarda diğer hesaplardan çıkış yap diye bir seçenek görürseniz yapın.Bu arada yanıtlarınız müthiş😀

Arkdaşlar şimdi anlamaya başladım. Youtube dan video izlerken ikide bir hesap açık olmasına rağmen hesabınızı girin yazısı falan çıkıyordu. 1 Kere bildirim gelmişti kale almamıştım. Şimdi benim gmail hesabım çalınmışmıdır. Çalındıysa çok sıkıntı çünkü. Youtube gram umrumda değil.
Telefondan şifreyi değiştirin ve 2 adımlı doğrulama ekleyin. Bilgisayarınızı AV ile tarayın ne olur ne olmaz. Sorun kalmayacaktır.

Hocam eski numaranız falan olmasın nasıl tanımadığınız numara Google hesabınızda olabilir. Kaldırmayı deneyin ve kendi numaranızı eklemeye çalışın.

Hocam eski numaranız falan olmasın nasıl tanımadığınız numara Google hesabınızda olabilir. Kaldırmayı deneyin ve kendi numaranızı eklemeye çalışın.
Tamam babamın eski numarasıymış hesabı kuralı 10 yıl falan oldu babamın aktif olmayan numarasını kullanmışım. değiştirip kendiminkisini koydum ve doğrulamayı fln etkinleştirdim ama şifreyi değiştirmedim. Cihazlarda 2 telefon var ikiside benim. Girerken bana bildirim gelmesi lazımdı. Kafam allak bullak.

çok net eminim yorumu ben yazmadım ve evde bu cümleleri kurabilecek hatta benden başka amerikalı aynasız izleyecek bir insan yok. Yazığı şehirler terimler beni aşıyor.

Tamam babamın eski numarasıymış hesabı kuralı 10 yıl falan oldu babamın aktif olmayan numarasını kullanmışım. değiştirip kendiminkisini koydum ve doğrulamayı fln etkinleştirdim ama şifreyi değiştirmedim. Cihazlarda 2 telefon var ikiside benim. Girerken bana bildirim gelmesi lazımdı. Kafam allak bullak.
İşlemleri tek tek yapın sorun kalmaz o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı