Birisi YouTube hesabından yorum yapmış

YusfCan35

Decapat
Daha fazla  
Mehabalar. Bugün yemek yerken Amerikalı aynasızın 2 ay önce izlediğim videosu karşıma çıktı ve videosuzluktan tekrar tıkladım ve videoyu 2. defa izledim. Ama yorumlara bir bakim demek için sayfanın aşağısına indim ve benimle aynı nickli biri yorum yapmış. İlk başta rastlantı sanıp lan nicklerimizi ne kadar benziyor dedim sonra hesaba bir baktım benimki ve yoruma tıkladım sil işareti çıktı. Dedim herhalde ben atmışım zaten izlediğim video. Ama yorumu okudum ve yorumda Amerikan şehirleri çok kusursuz bir şekilde yazılmış ve benim bilmediğim terimlere yorum yapılmış. Sonra dedim herhalde 3. parti yazılımla yorum kastırıyorlar falan ama bu kanal zaten aşırı büyük bir kanal ve yorum bot yorumu değil bildiğin 10 satır. Bunun sebebi nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Görsel de atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer troll konu değilse, botlarla falan böyle bir şey yapılamıyor. Giriş yapılan cihazlara bakın, şüpheli bir şey yoksa kendiniz yazmışsınızdır.
Konu troll değil ve hesaba tek benim giriş iznim var. Ve ben o yazdığı şehirlerin hiçbirini bilmiyorum ki yazılışını ne kadar biliyorum sen tahmin et.

Hocam AV ile tarama yapın ve şifrelerinizi değiştirin. Google ayarlarını temizleyin veya sil yükle yapın. Birde iyi düşünün böyle bir yorum yaptınız mı diye.

Hocam AV ile tarama yapın ve şifrelerinizi değiştirin. Google ayarlarını temizleyin veya sil yükle yapın. Birde iyi düşünün böyle bir yorum yaptınız mı diye.
Saol yorum için. Dediğim gibi adam benim bilmediğm kelimeleri kullanmış brady list kentaki fln yazmış ne demek diye 5 dk araştırdım internette. Zaten yorum yapan biri değilim.

İki tane aynı kullanıcı adlı hesap mı..?

Hem kendi kanalınızın hem de bahsettiğiniz kopyanın kanal linkleri aynı mı?

İki tane aynı kullanıcı adlı hesap mı..?

Hem kendi kanalınızın hem de bahsettiğiniz kopyanın kanal linkleri aynı mı?
Knk yorumu silebildiğime göre ve bütün adları aynı. Zaten sildim.

Adblock için bilinmeyen bir eklenti kullanıyorsanız belki yapabilir ama net bilgi değil.
evet Addblocker var bende ondan süpheleniyorum.

Youtube dislike gösterici falanda var onlarıda siliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı