Biriyle olan arkadaşlık nasıl bitirlir?

osmanbaba06

Centipat
Daha fazla  
Bir arkadaşım var, önceden çok yakındık ama sonradan değişti, gıcık biri oldu. Ben de ondan çok soğudum ama ona her şeyimi anlattım, bayağı sırrım falan var. Bana Instagram'dan yazıyor, ben de çok muhatap olmak istemediğim için mesaja bakıyorum ama cevap yazmıyorum.

O arkadaştan nasıl arkadaşlık bağımı kesebilirim? Bir de aynı okuldayız, o MESEM'de. Onun benden soğumasını nasıl sağlarım?

Eğer direkt konuşmamak istediğini söyleyemiyorsan, bahane üret. Hoşuna gitmeyen, saçma davranışlarını yüzüne vur, birkaç kere yap bunu, en sonunda tavır al bu davranışlarından dolayı konuşmak istemediğini söyle, ima et, artık nasıl yapıyorsan.

Mesaja direk bakma, Soğuk davran ve görmezden gel, Onun olduğu buluşmalara da gitme. zaten en kısa sürede senden soğur ve senin etrafından uzaklaşır.

Öncelikle buna katılıyorum, mesajlara geç dönüşler ve buluşma görüşme taleplerini farklı sebeplerle reddet.

Onun dışında bir süre gözünün önünde olmamak yada farklı tercihlerde bulunmakta karşınızdakini sizden soğutacaktır. Kırıcı olmadan tek yolu bu.

Üst üste borç iste, hoşlanmadığı şeyleri farkında değilmiş gibi yap, görmezden gel, bunlara rağmen peşini bırakmıyorsa sana gerçekten değer veriyor olabilir veya psikopat da olabilir. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı