Bisiklet bir yerden sonra sıkar mı?

Arkadaş olunca eğlenceli geçiyor, ekstra olarak gezebileceğiniz çok yer varsa, gezip görebileceğiniz çok yer varsa eğlenceli oluyor.

Nispeten yokuşu az bir şehirde yaşıyorsanız çok kullanışlı. Şehir içine arabayla girmemek için bisiklet kullanıyorum. Onun dışında hafta sonları çevre köylere gidip geziyorum. Sıkılacağınızı sanmıyorum

Niye sıkılasın? Ayrıca bunu biz nasıl bilelim, senin bilebileceğin bir şey. Bana soracak olursan ben bisiklet sürmekten hiçbir zaman sıkılmadım. Bisiklet sipariş verecek kadar seviyorsan bence sen de sıkılmazsın, zaten bisiklet sürmeyi seviyorum demişsin. Ben de ekran karşısında oyun oynamak yerine bisiklet sürmeyi tercih ediyorum. Geçen sene 3000 liraya almıştım ve her gün 40 kilometre yol yaptığım zamanlar oldu. Bisikletin verdiği zevki hiçbir oyun vermiyor. Dershaneye dahi otobüs yerine bisikletle gidiyordum. 🙂
Arkadaş olunca eğlenceli geçiyor, ekstra olarak gezebileceğiniz çok yer varsa, gezip görebileceğiniz çok yer varsa eğlenceli oluyor.
Doğrudur ama tek kişi de sıkıcı olmuyor. Şahsen tek başıma sürmeyi arkadaşlarımla sürmekten daha çok seviyorum. Yavaş sürdüğü için senin de yavaş sürmen gerektiği zamanlar olmuyor veya yorulan birisi olmuyor. İstediğin yere istediğin hızla sürüyorsun.

Niye sıkılasın? Ayrıca bunu biz nasıl bilelim, senin bilebileceğin bir şey. Bana soracak olursan bisiklet sürmekten hiçbir zaman sıkılmadım. Bisiklet sipariş verecek kadar seviyorsan bence sen de sıkılmazsın, zaten bisiklet sürmeyi seviyorum demişsin. Ben de ekran karşısında oyun oynamak yerine bisiklet sürmeyi tercih ediyorum. Geçen sene 3000 liraya almıştım ve her gün 40 kilometre yol yaptığım zamanlar oldu. Bisikletin verdiği zevki hiçbir oyun vermiyor. Dershaneye dahi otobüs yerine bisikletle gidiyordum. 🙂

Doğrudur ama tek kişi de sıkıcı olmuyor. Şahsen tek başıma sürmeyi arkadaşlarımla sürmekten daha çok seviyorum. Yavaş sürdüğü için senin de yavaş sürmen gerekmiyor veya yorulan birisi olmuyor. İstediğin yere istediğin hızla sürüyorsun.

Hocam bisiklet süren bir arkadaşım yokta sizce Corelli snoop 3.1 iyi midir? Pişman etmez değil mi veya sorunlu değildir değil mi?

Niye sıkılasın? Ayrıca bunu biz nasıl bilelim, senin bilebileceğin bir şey. Bana soracak olursan ben bisiklet sürmekten hiçbir zaman sıkılmadım. Bisiklet sipariş verecek kadar seviyorsan bence sen de sıkılmazsın, zaten bisiklet sürmeyi seviyorum demişsin. Ben de ekran karşısında oyun oynamak yerine bisiklet sürmeyi tercih ediyorum. Geçen sene 3000 liraya almıştım ve her gün 40 kilometre yol yaptığım zamanlar oldu. Bisikletin verdiği zevki hiçbir oyun vermiyor. Dershaneye dahi otobüs yerine bisikletle gidiyordum. 🙂

Doğrudur ama tek kişi de sıkıcı olmuyor. Şahsen tek başıma sürmeyi arkadaşlarımla sürmekten daha çok seviyorum. Yavaş sürdüğü için senin de yavaş sürmen gerektiği zamanlar olmuyor veya yorulan birisi olmuyor. İstediğin yere istediğin hızla sürüyorsun.

Evet hocam, bu biraz kişisel. Bazıları tek gezmeyi sever bazıları arkadaşlarıyla gezmeyi sever.

Hocam bisiklet süren bir arkadaşım yokta sizce Corelli snoop 3.1 iyi midir? Pişman etmez değil mi veya sorunlu değildir değil mi?

Bisikletler hakkında pek bilgim yok yardım edemeyeceğim ben.

Corelli kalitesini bilmiyorum hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla orta kaliteye yakın, fiyatının karşılığı. Arkadaşımda yanlış hatırlamıyorsam Corelli Snoop 5.0 vardı ve memnundu. Bence pişman olmazsın.

Ne kadara aldığınızı söylerseniz başka bir bisiklet de önerebilirim.

Ne kadar butceniz var hocam?
Hocam sipariş verdim dün. 2949 tl ye almıştım. Normalde dışarıda şarkı dinleyerek yürümeyi severim bisikletle de severim heralde akşamları dışarı çıkmaya almıştım zaten.
Corelli kalitesini bilmiyorum hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla orta kaliteye yakın, fiyatının karşılığı. Arkadaşımda yanlış hatırlamıyorsam Corelli Snoop 5.0 vardı ve memnundu. Bence pişman olmazsın.

Ne kadara aldığınızı söylerseniz başka bir bisiklet de önerebilirim.

Hocam sipariş verdim dün. 2949 tl ye almıştım. Normalde dışarıda şarkı dinleyerek yürümeyi severim bisikletle de severim heralde akşamları dışarı çıkmaya almıştım zaten.
Şu anda o fiyatlarda bisikletlere bakıyorum ama Corelli ve Kron bisikletler hakkında pek bilgi sahibim değilim işin açığı, diğer markaların bisikletleri de daha pahalı oluyor. Aldığınız bisikletin üzerindeki seti bulup kopyala yapştır yapar mısınız hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı