Bisiklet için scwhalbe mi, continental lastik mi daha iyi?

hangisni alırdınız ?

• Scwhalbe rabip rob 26*2.25

Oy: 4 50,0%
  • Continental race king 26*2.2

Oy: 4 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8

ThePridestalker

Kilopat
Daha fazla  
Bisikletimin ön lastiğini değiştirmeyi planlıyorum. Hangisini alayım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağına göre değişir. Diğer yandan hafiflik düşünüyorsan kesinlikle Race King almalısın.

%70 şehir içi %30 arazi ama şehir içindede kaymasını istemiyorum ön lastiğim salcanonun orjinal lastiği her yerde kayıyor dün kaza yaptım zaten kayması yüzünden

Ayriyetten schwalbe black jack öneririm. Kışın o lastik ile sürmüştüm ve tutuşu çok iyiydi karda bile.

Öncelikle Race King hafif olmasına karşılık çok da dayanıklı bir lastik değil. Ben de kullandım aynı lastiklerden, kuru havada fena olmamasına karşılık ıslak havalarda çok büyük güven sağlamıyor özellikle virajlara girdiğin vakit.
Ama şöyle bir artısı var ; Yuvarlanma direnci az, düz asfalt yolda diğer lastiğe göre daha rahat yol alırsın. Daha nazik, daha konforlu bir lastiktir, yormaz.

Fiyatına baktığımda oldukça yüksek olduğunu da gördüm. Sana o fiyata Maxxiss Crossmark öneririm.
Emin ol yol tutuşu anlamında bu kadar iyi bir lastikle karşılaşmadım daha önce
Ne ıslak zeminde ne kumlu ne de asfalt zeminde gram kaydırmıyor. Yol tutuşu ciddi oranda iyi.
Orta dişlileri kare şeklinde olduğu için asfalt kullanımında zorluk yaratmıyor. Ben şuan başka bisikletlerde korkarak viraja giriyorum, o kadar güven veren bir lastik.

Buraya resmini ekliyorum, tip olarak da çok şık bir lastik bana kalırsa. Bir düşün derim, pişman olmasın.

Hocam birşey daha soracaktım. Schwalbe smart sam , schwalbe black jack ve maxxis crossmark arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? smart sam 76 tl , black jack 60tl , maxxis crossmark 200tl smart sam veya black jack alırsam 2 tane alacağım hem ön hem arka lastiğim için.

Black Jack fiyatına göre güzel lastik ancak %70 şehir içi kullanım için biraz fazla arazi lastiği. Dişliler daha sert maalesef, şehir içerisinde yorar haberin olsun.

Smart Sam daha iyi bir tercih olur çünkü orta kısmındaki dişliler daha geniş ve sık, yüksek değil. Yuvarlanma direnci daha az kesinlikle Black Jet'e kıyasla. Smart Sam daha uygun senin kullanım amacın için.

Crossmark konusuna gelirsek 26 - 27,5 - 29 kullandığını bilmiyorum ancak Erdoğanlar 27,5'i 215 küsüre satıyordu çift olarak yakın zamanda. Çok da pahalı lastikler değil aslında fırsatları kollarsan.
Crossmark alırsan yol tutuşun efsane olur, ne ıslak havada ne asfaltta ne arazide ne de virajda "Teker yeri bırakacak" korkusu yaşamazsın. Viraja girdiğinde dişliler kendini belli eder, uğultu yapar. Ancak düz yolda gidişini de engellemez, yormaz pek.
Gerçekten araziye de giriyorsan kesinlikle al, pişman olmazsın. Yol tutuşu muazzam. Verdiğin paraya değiyor.

@BilgisayarKurdu 'na kesinlikle katılıyorum. Hem Smartsam hem Crossmark kullanmış biri olarak iki modelde tam senin aradığın kullanıma yönelik.Sanırım Smart Sam'ler biraz daha ucuz şuan piyasada hangisi bütçene uygunsa onu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…