Bisiklet sürerken başınıza gelen en kötü şey nedir?

Evden uzaktayken ön lastik patlamıştı. Mecburen sürerek getirmem gerekiyordu. Bayır aşağı lastij patlak şekilde hızlıca gidiyordum. Viraja girince lastik içe doğru burkuldu ve direksiyon karnıma girince bisikletle beraber takla attım. Dizlerim ve dirseklerim çok fena soyuldu, yan bağlarım zedelendi. 12-13 sene önce yaşandı bu olay.
 
9-10 senedir bisiklet sürüyorum ve sanırım öyle kötü bir şey yaşamadım. Ha çok mu dikkatli kullanıyorum dersek dik yokuşlu düz yollarda otobüsün arkasından 60la gitmem bence soruya yeterli cevap olur. Tek taşa denk gelsem sıcak motor kapağıyla bütünleşebilirim ama hız sevdası da ayrı güzel. Sanırım onun dışında yaşadığım olaylardan biri yine o yokuş bitişinde ana yola bağlanan yerde araçlar hızla gidiyor diye hız kesmeden viraj almam gerekiyor orada tam yavaşlayan aracı sollayacakken soldan da geldi arka tekerimle adamın tamponu neredeyse değecekti. O an böyle saliselik kafayı sola döndürüp gördüm film şeridi misali. Sanırım nasıl kullandığımı tekrar gözden geçirmem gerek.
 
Yolun ortasında kaldırım taşı koymuşlar bisikletle ona takıldım ve düştüm sonrasını çok hatırlamıyorum ama kolum kırıldı 3 ay alçıda kalmıştı hala izleri duruyor.
 
Yolun ortasında kaldırım taşı koymuşlar bisikletle ona takıldım ve düştüm sonrasını çok hatırlamıyorum ama kolum kırıldı 3 ay alçıda kalmıştı hala izleri duruyor.
Bende ona yakın tarzda ama şu sokaklarda olan su kanallarından birine elektrikli scooterle girdim tekerden daha derin diye dizimi morarttım. Hızlı girsem herhalde bacak gidermiş 4kmyle falan gidiyordum. Geçmiş olsun hocam.
 
Bende ona yakın tarzda ama şu sokaklarda olan su kanallarından birine elektrikli scooterle girdim tekerden daha derin diye dizimi morarttım. Hızlı girsem herhalde bacak gider miş 4kmyle falan gidiyordum. Geçmiş olsun hocam.

Sağ olun size de geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsınız.
 
Bizim burada, arkadaşlar ile aramızda ölüm yokuşu olarak adlandırdığımız yokuş var. Cidden bayağı dik bir yokuş. O yokuştan inerken frenlerim patlamıştı ve ayaklarım ile durdurmaya çalışmıştım ki ayakkabım konvers idi. Hali ile altı tamamen yanmıştı ve hala duramamıştım. Son çare olarak arkadaşım önüme geçmişti bilerek ona çarpıp öyle durmuştum :D
 
Bisiklet kullanırken başınıza gelen en kötü olay nedir? Düşme, bisiklete zarar verme gibi.
Ben süreli çok olmadı, şu ana kadar en kötüsü orta hızla giderken kardeşime çarpıp düşmemdi.

Yokuş aşağı son sürat giderken gidonun aniden yerinden çıkması ve benim uzaya uçmam.
 
2 elimi serbest bırakarak yokuştan iniyordum vites 1'deymiş aniden pedal çevirince haliyle boş çevirdim bisiklet dansöz gibi sallandı sağ bileğimin üstüne düşüp kırmıştım. Hâlâ da gülerim arkadaşlara hava atıyordum FSDJGAKSGAJA
 

Yeni konular

Geri
Yukarı