Bisiklet sürerken maske takma zorunluluğu var mı?

Daha fazla  
Bir ara zorunluluk yoktu. Yeni genelgelerde zorunluluk var mı bilmiyorum. Dışarıda maskesiz sürerken aşırı tedirgin oluyorum. Kronik alerjik astım hastası olduğum için hareket halindeyken maske takamıyorum. Bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.

Ben yok diye biliyorum. Çünkü spor yaparken maskemizi çıkarmamız öneriliyor. Bisiklette birnevi bir spor olduğu için maskeni çıkartabilirsin. Tavsiyede ederim ciğerlerin tıkanabilir hızlı sürersen.

Ben yok diye biliyorum. Çünkü spor yaparken maskemizi çıkarmamız öneriliyor. Bisiklette birnevi bir spor olduğu için maskeni çıkartabilirsin. Tavsiyede ederim ciğerlerin tıkanabilir hızlı sürersen.

Yanlış hatırlıyorum kusra bakmayın. 1-4 arası çıkabildiğim için dışarıyı özledim :D.

Eğer enişten yoksa ve teşkilatın numarasını bilmiyorsan takman zorunlu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır. Bisikletin üstünde maske takmak zorunlu değil. Ceza yazamazlar. Bisiklet sürerken maske takmak daha büyük sağlık sorunlarına yol açar.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam CO2 zehirlenmesinden ölen biri olmuştu. Sürekli verdiğimiz havayı solumak büyük tehlike. Size önerim sahil gibi yerlerde çıkartıp kalabalığın daha fazla olduğu yerde takarak bir nevi hibrit bir maske kullanımı yapabilirsiniz :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı