Bisiklet tavsiyesi

Bana çok da söylenecek bir şey bırakmamışsınız hocam çok teşekkürler. Yani piyasada her üründe olduğu gibi Bisiklet fiyatları da pahalı ama her ürün böyle olduğu için hocam yapacak bir şey yok. Dediğiniz modele bakacağım Ek olarak Şehir içinde iyi olan başka hangi markalar var biliyorsanız? Belki bu modelide alabilirim ama diğer markaların modellerini de bir gözden geçireceğim sanırım.

@Wolf01 Bütçenize göre uygun bir model var aklımda ama fiyatını görünce cidden çok üzülüyorum. Daha 3 sene önceki modeli 2500TL civarında olan ürünün %100 zamlanması çok kötü.


5K fiyata bile Tourney set barındırması biraz can sıkıcı. Alüminyum kadro olması güzel, ön maşanın ayarlanabilir olması da seni şehir içinde rahat ettirir. Daha önce bu bisikleti kullanan bir arkadaşım vardı, hala da kullanıyor ve oldukça memnum. Sadece fiyat açısında biraz üzücü duruyor, o fiyata içinde hak ettiği parçalar yok. Uzun zamandır piyasadaki artıştan sonra fiyatları takip etmiyordur, daha uygun ve iyi modeller varsa diğer arkadaşlar önerebilir.

Attığımı alırsan üzülmezsin ama o parayı hak ettiğini gerçekçi konuşursak söylemem çok doğru olmaz. Fakat piyasadaki artışı da göz ardı edemeyiz.
 
@Wolf01 İkinci el Sedona'nın şehir içi modellerine de bakabilirsin. Yanında anlayan birisinin olması lazım ama 2.el bisiklet alımında. Yanında bilenle gidip incelemeniz lazım. Kadrosu sağlam ve çok kullanılmamış bir Sedona da üzmez. Fiyatları da biraz ucuz olacaktır, kadro yılından dolayı.
 

Geri
Yukarı