Clemente
Hectopat
Arka tekerine iğne girmiş bisikletin, bisikletçiye götürdüm ve 20 lira aldı. Arkadaşlar kazıklanmışsın diyor. Gerçekten kazıklandım mı?

Sadece iğneyi mi çıkardı yoksa yama ya da lastik değişimi falan yaptı mı?Arka tekerine iğne girmiş bisikletin, bisikletçiye götürdüm ve 20 lira aldı. Arkadaşlar kazıklanmışsın diyor. Gerçekten kazıklandım mı?
Arka tekerine iğne girmiş bisikletin, bisikletçiye götürdüm ve 20 lira aldı. Arkadaşlar kazıklanmışsın diyor. Gerçekten kazıklandım mı?
İğneyle patlamalarda iç lastik değişimi yapılmaz. Patlağın boyutu çok küçük olacağından dolayı sadece yama yapılır.Sadece iğneyi mi çıkardı yoksa yama ya da lastik değişimi falan yaptı mı?
İğneyle patlamalarda iç lastiği değişimi yapılmaz. Patlağın boyutu çok küçük olacağından dolayı sadece yama yapılır.
Hocam zaten ondan sordum 20TL biraz fazla geldi başka bir şey mi yaptı diye düşündüm.İğneyle patlamalarda iç lastiği değişimi yapılmaz. Patlağın boyutu çok küçük olacağından dolayı sadece yama yapılır.
Yama yapmanın videosu var da onu nasıl yapacağım ben ya. Bayağı zor görünüyor.Evet, biraz fazla ödeme yapmışsınız. İğne yüzünden iç lastiğiniz patladıysa patlak büyük olamaz ve küçük bir yamayla halledilir. 20TL'ye bir tane yama yaptırmışsınız ama 20TL'ye 48'li yama takımı alabiliyorsunuz.
İşçilik fazla bir yanı da yok. Bisikletçiler yamadan haksız kazanç elde ediyorlar. Buna kimse de müdahale etmiyor. Sıradan kullanıcılar da işi bilmediğinden ucuza yaptırdıklarını sanıyorlar.
Evdeyseniz lastiği söküp su dolu bir kapta delik arayacaksınız, sonra setle kapatacaksınız.Yama yapmanın videosu var da onu nasıl yapacağım ben ya. Bayağı zor görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.