Benim bisikletim de pahalı bir model değil, kendi sınıfının en giriş modellerinden. Hafiflik konusu elektrikli olsa da önemli sonuçta menzilini olumsuz etkiler. Ben de mesela arka bagaj kullanıyorum bazen, alüminyumun hafif ve sağlam olduğu hissediliyor. Bence daha az uğraştırıcı olur tahtaya göre.Hocam bisikletim sizinki gibi bir bisiklet değil. Siz de muhtemelen hobi olarak kullanıyorsunuz fakat ben her ne kadar bisikleti çok çok sevsem de ulaşım için kullanıyorum ve bisikleti eşek niyetine kullanıyorum.
Benim de iki bisikletim var. İkiside giriş seviyesi.
Ama tabi maaliyet hesaplaması yapmak gerek.
Alüminyum Boru Profil 3-4-5-6-8-10-12-20-25-30-40-50-60-80-100 Mm 3x0,5mm 2x50cm Fiyatları ve Özellikleri
Alüminyum Boru Profil 3-4-5-6-8-10-12-20-25-30-40-50-60-80-100 Mm 3x0,5mm 2x50cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yamanlar Pvc Kaplı Puntalı Yeşil Tel 12X12 Gözaralıklı 150m Eninde-kafes Teli-kümes Teli-150x3metre Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Yamanlar Pvc Kaplı Puntalı Yeşil Tel 12X12 Gözaralıklı 150m Eninde-kafes Teli-kümes Teli-150x3metre fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Yamanlar Pvc Kaplı Puntalı Yeşil Tel 12X12 Gözaralıklı 150m Eninde-kafes Teli-kümes Teli-150x3metre özelliklerini incele, 175,10 TL'den...
Kaynak.Ve görüldüğü üzere bu şekilde yazınca pek çok farklı şey çıkıyor. Hangisini alacağım? Ayrıca bunlara tekeri monte edeceğim şeyi nasıl takabilirim ki?
Olabilir.Şunlardan alsam işimi görür gibi. Ve kolay olur. Ayrıca bu paraya döner gelmiyor artık. Denemekten zarar gelmez gibi. En kötü boşa giden zaman ve 35 tl olur. Tecrübe kazanırım. Sonuçtan tatmin olmazsam hazır ürün alırım veyahut kaliteli bir şey yaparım. Birinci ölçütüm kalite değil fiyat bu konuda.