Bisikletim çalınmış ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan nExann
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.789
Maalesef kamera 2020'den beri kayıt almıyormuş bozukmuş, tabii kimsenin haberi yok bu durumdan. Yani elimde görüntü de yok hala bulunma ihtimalı varmıdır?
Aidatları tıkır tıkır alan yöneticiyi de bir sorgulamak lazım. Kamera var kayıt almıyor. İşini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum.

Maalesef kamera 2020'den beri kayıt almıyormuş bozukmuş, tabii kimsenin haberi yok bu durumdan. Yani elimde görüntü de yok hala bulunma ihtimalı var mıdır?

Hocam benim de eski bisikletim çalınmıştı yakın zamanda. Dışarıdaki ağaca kilitliydi. Apartman kamerası ya da dükkanların kameraları o tarafı görmüyordu, tek görme ihtimali olan yer yakındaki kavşaktı. Fakat hem ağaçlar bisikletin olduğu yeri gizliyordu hem de aşağı yukarı hangi saatlerde ya da öğlen mi akşam mı bilemediğimiz için polislerde bir şey yapamadı. Tek yaptıkları şey bisikletin resmini alıp çalıntı diye ekiplere bildirmeleri. Benimki ucuzdu yani ama sizinkisi pahalıymış, eğer çok pahalı bir şeyse başka şehre götürmüş bile olabilirler. İnternette bir yerlerde okumuştum. Çok pahalı bisikletleri başka şehirlere götürüp satıyorlarmış, bisiklet çalıp çalıp Gaziantep'e götürüyorlarmış diye okumuştum. Ana yeri öyleymiş yani. Bir de ikinci el sitelerine bakarken, belirli bir marka üzerinden ya da şehir üzerinden aratmayın. Çünkü adam bisikleti boyayabilir, siteyi belirtmeyebilir vs. genelde kadroyu boyuyorlar. Bakarken en yakın zamandaki ilanlara bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı