Bisklet Ekipmanı Önerisi

Astra

Hectopat
Daha fazla  
Kafamda yapacağım şey bu konuda :
https://www.technopat.net/sosyal/konu/en-fazla-350-tl-buetceye-bisiklet-oenerisi.449600/
(Bunun için ekipman önerisi)

Ekipman Olarakta :

Lastik LED'i olarak : Tahmini Teslimat Zamanı
(Belki almam)

Aynı fiyata veya yakın fiyata daha iyisi ya da beğenmediğiniz bir ekipman varsa öneriniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç tavsiye. O gözlükler çok dandik. Bende zamanında aldım, görüntü kalitesi, camı çok kötüydü direk attım çöpe. Bence koruyucu için para harcamana gerek yok. İlk defa bisiklet sürmeyeceksen önemli değil. Son olarakta o kask alınmaz, kask ciddi bir konu. Mutlaka Türkiye'den kaliteli bir marka almalısın.

Birkaç tavsiye. O gözlükler çok dandik. Bende zamanında aldım, görüntü kalitesi, camı çok kötüydü direk attım çöpe. Bence koruyucu için para harcamana gerek yok. İlk defa bisiklet sürmeyeceksen önemli değil. Son olarakta o kask alınmaz, kask ciddi bir konu. Mutlaka Türkiye'den kaliteli bir marka almalısın.
İlk defa sürmeyeceğimde tedbiri elden bırakmamak lazım.Çan yerine ses çıkartan daha iyi birşey önerebilirmisin.

Bir tek eldiven , fener , çan alınabilir.
Lastiğe takılan ışıklar (ledler) kaç saat dayanır bilginiz varmı ?

Hiçbirini almanı önermem alacağın aydınlatmaların pil masrafları bile ürünün kendi fiyatını geçecektir.
Doğru düzgün şarj edilebilir bir model tercih et en azından, zaten yurt dışından alıyorsun.
O plastik telefon tutucular falan ilk fırsatta seni yarı yolda bırakacak.
Tamam ucuza kaç ama bu kadar da değil, beklediğin gibi çıkmayacak hiçbir şey.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı