VRAM değerleri ön plana çıkıyor. RX 570 580 470 480 bu iş için biçilmiş kaftanlar.Neden Bitcoin için ekran kartının güçlü olması şart mı?
VRAM değerleri ön plana çıkıyor. RX 570 580 470 480 bu iş için biçilmiş kaftanlar.Neden Bitcoin için ekran kartının güçlü olması şart mı?
Neden Bitcoin için ekran kartının güçlü olması şart mı?
Artık onun için ekran kartları bile güçsüz kalıyor. Kripto para kazmak isteyen de Ethereum kazıyor. Bitcoin kazmak için özel asic denilen makineler var.
Peki bende 200TL var ben kar etmek istiyorum.
Neden zamanını çok mu verdin ?Zamanında senin gibi bende merak edip araştırmıştım. 1 ayda 20 TL kazandım gerçi. Ama elektrik faturası kol gibi geldi.
Kar etmek istiyorsan o para ile Bitcoin almak daha mantıklı. Kısa dönemde ciddi kara girebilirsin. Altına yatırım yapmak gibi düşün.
Neden zamanını çok mu verdin?
Zamanında senin gibi bende merak edip araştırmıştım. 1 ayda 20 TL kazandım gerçi. Ama elektrik faturası kol gibi geldi.
Kar etmek istiyorsan o para ile Bitcoin almak daha mantıklı. Kısa dönemde ciddi kara girebilirsin. Altına yatırım yapmak gibi düşün.
Tamam bencede mantıklı.En az 5 adet ekran kartın yoksa Bitcoin kazma işinden çok almak daha karlı. Bitcoin'in fiyatını kontrol edip düşütüğü anda alıp yükselince satarsan. Kazmaya göre kat kat daha fazla kazanabilirsin.
En az 5 adet ekran kartın yoksa Bitcoin kazma işinden çok almak daha karlı. Bitcoin'in fiyatını kontrol edip düşütüğü anda alıp yükselince satarsan. Kazmaya göre kat kat daha fazla kazanabilirsin.
Btcturk ve binance iyi uygulamalardır.
Paribu uygulaması ile olur mu?
10TL kripto parasıda veriyormuş.
Bu uygulamalardan Bitcoin alacağım ve pahalandığındada satacağım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.