Bitcoin ve Ethereum alımı için güvenilir banka tavsiyesi

Türk sitelerinden alabilirsiniz ama oralarda 25tl ile işlem yapmanıza izin vermeyebilir. En az 100tl gibi bir bariyer olması kuvvetle muhtemel. Sonuçta 56bin dolarlık şey için 25tl hesabı ve aktarımı garip :) ama.trde kullanmam gerekirse ben genelde paribu kullanıyorum. Fakat binance kullanmanızı öneririm.

Şu anda 1 Bitcoin 55000 dolar siz 25 Bitcoin alacaksanız 1375000 dolar vermeniz gerek.
50TL ile yatırım mı olurmuş en az 1000TL bütçeniz olması lazım.

Babam Bitcoin'e girelim dedi ama önce 50TL ile başlayalım dedi.

25 bana 25 babama.

Ben Ethereum babam Bitcoin alacak.

50TL yatırılabiliyor mu? 25 ETH+ 25 BTC şeklinde.

En güvenli uygulama veya banka nedir?
Arkadaşlar 1000TL demiş ama bu işten harbi harbi para kazanmak istiyorsan(ki zararda edebilirsin) en az 50 bin olması lazım.

Bu iş için öncelikle banka yok. Türkiye ve yabancı kaynaklı borsalar var. Binance, Paribu, BTC Türk vs. diye liste uzar. 50 TL çok ufak bir miktar yapmanızda sakınca yok ancak diyelim ki 50 TL'niz 80 oldu hadi 100 2'ye katladı. Bu kazanma hevesi ve isteğiniz artacak gün geçtikçe ve biraz daha dişe dokunur miktar yatıracak maddi durumunuz yoksa hüsran ile sonuçlanacak. Dediklerimi siz yaşamayabilirsiniz de ancak genel olarak böyle. Kazanabildiğinizi görüp de kazanamamak psikolojik olarak sizi yıpratabilir. Tabii ki bütün dediklerim kişisel görüşüm ve hiçbiri bir yatırım tavsiyesi değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı