Bitcoin yatırımı için site önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, yaklaşık 5-6K'lık bir yatırım yapmayı planlıyorum bunun için Bitcoin mi yoksa Altcoin yatırımı mı yapmalıyım sizce? Hangi siteyi önerirsiniz? Bu parayı 5-6 ay kullanmayacağım muhtemelen, 3-4 senelik bir yatırım olmaz yani.

Altcoin daha mantıklı, Binance iyi bir uygulamaydı sanırsam.
Binance'de kimlik vs. hallettim ama yüz doğrulamayı bi türlü yapamadım. Telefonun kamerasını açıyor ama bir türlü doğrulamıyor, BTCTurk'te de cüzdanım onaylı fakat parayı geç yatırma sorunu vs. olur diye pek güvenemedim.

Binance'de kimlik vs. hallettim ama yüz doğrulamayı bi türlü yapamadım. Telefonun kamerasını açıyor ama bir türlü doğrulamıyor, BTCTurk'te de cüzdanım onaylı fakat parayı geç yatırma sorunu vs. olur diye pek güvenemedim.
Papara ile anında yapabiliyor transferi için rahat olsun BTCTürk kullanıcısıyım :)

Papara kartım var fakat İş Bankası kullanıcısıyım, paramı Papara'ya mı aktarayım o zaman veya İş Bankası'nda da sorun olmaz mı?
Papara kartı alın ücretsiz bir şekilde geliyor size, eğer kendinize ait kredi kartı yani adınıza açılı banka kartınız ile para transferi anında yaparsın dostum :)

Binance’de öyle bir şey yok? Papara üzerinden anında yatırılabiliyor. Uluslararası olduğu için bence daha güvenilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı