Hesabın çalınması en güçlü bilgisayarla bile 30 40 yıl sürer muhtemelen. Yok olması için internetin komple yok olması lazım. Güvenilir olmadığı konusunda haklı olabilirsiniz ama gelecekte bir gün tüm bitcoinler kazilinca fiyatının düşmesi pek olası olmayacak zaten. Bu nedenle 10-15 senelik yatırımlar için karlı olabilir. Ayrıca neden bitcoin için bu kadar on yargilisiniz anlamadım.Bitcoin yarın bir gün yok olursa ne kadar kar edecek hocam? Bitcoin güvenilir bir yatırım aracı değildir, sanal bir şeye para yatırıyorsun hesabının çalınıp yok olma riski bile var.
Bu önemli bir kriter değil artık bütün devletler kendi kripto paralarını çıkarıyor.
Hesabın çalınması en güçlü bilgisayarla bile 30 40 yıl sürer muhtemelen. Yok olması için internetin komple yok olması lazım. Güvenilir olmadığı konusunda haklı olabilirsiniz ama gelecekte bir gün tüm Bitcoin'ler kazilinca fiyatının düşmesi pek olası olmayacak zaten. Bu nedenle 10-15 senelik yatırımlar için karlı olabilir. Ayrıca neden Bitcoin için bu kadar on yargilisiniz anlamadım.
Hangi hesabın bir sürü cüzdan türü var bazılarında çalmak imkansız gibi bir şey.
Dostum bilginizin olmadığı konuda yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Elle tutulur bir şey değil de ondan hocam. Bitcoin bir maden değil sanal dünyanın sanal bir ürünü, sen Bitcoin kazandıkça şu kadar kaldı demiyor ki? Çünkü sanal bir şey ucu bucağı yok bilyonlarca Bitcoin'in olsa ne elinle tutamıyorsun sanal bir şey?
Elle tutulur bir şey değil de ondan hocam. Bitcoin bir maden değil sanal dünyanın sanal bir ürünü, sen Bitcoin kazandıkça şu kadar kaldı demiyor ki? Çünkü sanal bir şey ucu bucağı yok bilyonlarca Bitcoin'in olsa ne elinle tutamıyorsun sanal bir şey?
Bilgimin olmadığını nereden çıkardın anlamadım soyut bir şeyi neden yatırım yapmak isteyeyim.
Online bankacılıkta bankalar söz konusu ben Bitcoin denilen garip bir şeye nasıl güveneyim sahibi belli değil kurucusu belli değil yöneten şirket yok ne bu yani? Online bankacılıkta bankalar söz konusu güveniyorum.Hocam internet üzerinden para transferinde de gerçek bir akış yok sadece sayılar gidiyor. O zaman biz internetten para transferine de güvenmeyelim.
Hocam internet üzerinden para transferinde de gerçek bir akış yok sadece sayılar gidiyor. O zaman biz internetten para transferine de güvenmeyelim.
Bitcoin'e çok uzun vadede bel bağlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Mart ayında yaklaşık 3500 TL'lik Bitcoin almıştım hala duruyor şimdi aşağı yukarı 10.000 TL olmuş hem dolar hem BTC artışından sebep. Ama 2 sene önceki yükselişten sonra ne kadar düştüğünü de biliyoruz.
Tüm paranı koymak için Bitcoin iyi değil. Aylık 1000 TL'lik altın alırsın, 1000 TL'lik de Bitcoin. Arkanı yaslayacağın fiziksel bir yatırımın da bulunsun BTC ile beraber.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.