Bitcoinin geleceği

JollySceptre

Kilopat
Bugün bitcoin dolar kuruna baktım ve 3400 dolar küsürü gördüm. Sizce bitcoin neden bu kadar düşmüş olabilir ve geleceği ne olur?

Sizce bitcoin bu şekilde devam eder ve 1000 dolar altını görür mü? Yoksa tekrardan 6000-7000 dolar üzerine çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her para birimi zaman zaman değerlenir ve değer kaybeder. Ama işler sanal ve kripto olunca bu durum farklı boyutlarda seyredebilir. Bu kadar yüksek değerlerle oynadığı için 3400 bandında seyreden Bitcoin, iki gün içerisinde 6 bin bandını da görebilir. Kesin bir tahmin yapmak zor ancak 2019'un ilk çeyreğinde artacağı yönünde benim fikirlerim.

Bana kalırsa BTC kolay kolay batacağını vs.düşünmüyorum BTC yükseliş ve düşüşlerine bakarsanız eğer karmaşık bir yapıda olduğu belli.Birkaç ay sonra BTC yine eski seviyelerinde veya daha fazla yukarıda olacağını düşünüyorum.

Düşmesinin nedene ayı piyasasıydı ama şu anda yeniden boğa kısmına geçtik gibi.
Normal borsalarda ayı ve boğa arasında uçurum bu kadar çok olmaz ama kripto paraların hacimi normal borsalara göre çok az bir şey olduğu için bir değişiklik olursa çok etkili oluyor. Böylece inanılmaz kar ediyorsunuz (şapkalı a yok klavyede idare edin artık😀). Ama tek bir şey merak ediyorum, geçen aylarda kripto paralar Çiftlik Bank gibi bir balon diyenler nerede acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı