Bitdefender Antivirüs Nasıldır?

Bir şey soracağım lisans fiyatlarına bakmak için tarayıcıda gezerken bunu buldum.
Bitdefender Total Security 2018 * 90 Gün - 5 Cihaz * Açıklamayı Okuyunuz * Online Teslimat GittiGidiyor'da 362548683
Şimdi ben gidip 2019 versiyonuna 200 TL vereceğim ama bu ne ya 8 TL ?
90 gün yazdıklarının farkındayım ve her cihaz için ayrı üyelik falan diyor bu ne ?
Birde bir arkadaşım bitdefender alma boşuna çöp diyor onun yerine Kaspersky ve eset bu 2 sini önerdi anlamadım şimdi lisans alacağım da alacağım antivirüse güvenmem lazım bilen birisi konuya el atabilir mi ?

Son düzenleme:
Bir şey soracağım lisans fiyatlarına bakmak için tarayıcıda gezerken bunu buldum.
Bitdefender Total Security 2018 * 90 Gün - 5 Cihaz * Açıklamayı Okuyunuz * Online Teslimat GittiGidiyor'da 362548683
Şimdi ben gidip 2019 versiyonuna 200 TL vereceğim ama bu ne ya 8 TL ?
90 gün yazdıklarının farkındayım ve her cihaz için ayrı üyelik falan diyor bu ne ?
Birde bir arkadaşım bitdefender alma boşuna çöp diyor onun yerine Kaspersky ve eset bu 2 sini önerdi anlamadım şimdi lisans alacağım da alacağım antivirüse güvenmem lazım bilen birisi konuya el atabilir mi ?
Anlamadın galiba. Hepsi sana tam koruma sağlar. Burada kalkıp sana bu diğerlerine fark atar gibi bir şey dememiz söz konusu değil. Hepsi başarılı yazılımlardır. Kaspersky' ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bitdefender da iyidir. Her ikisini de kullandıysan ve biraz olsa da gözlemlediysen kendin karar verebilirsin. Hangisinin kullanımı, arayüzü daha çok hoşuna gidiyor ? Ya da sistem üzerindeki etkileri ne ? Kaspersky kullandığında bir sıkıntı yaşamıyorsan KIS 2019 indirip lisansını satın alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı