Emir13
Hectopat
Arkadaşlar merhaba basliktaki kasayi aldim. PC ciye verdim montaj yapıldı geldiğimde ise anakartimda RGB portu olmadığı için sadece fanlarin döndüğünü söyledi. Ben de internette kontrolcünün bu yüzden olduğunu. ARGB portu olmasa bile LED tuşu üzerinden değişebildigini yani porta ihtiyacı olmadığını söyledim. Eve geldim, biraz internetten baktım SATA kablosunun da takılması gerektiğini gördüm adam takmamisti. Ben onu taktim ama internette herkeste kontrolcüde 8 kablo var bende 4 adet kablo bağlanmıs. Boşta 3 pinli kablo görünmüyor ne yapacağım anlamadım.

Forum resim kalitesinden dolayı yüklemedi fotoyu bende bi resim yükleme sitesine yükledim ama popüler olan yasakmış herhalde attım bu siteye
Bu videoda 4:50 de ne demek istediğimi anlicaksiniz. Abimizde daha çok kablo bağlı

Forum resim kalitesinden dolayı yüklemedi fotoyu bende bi resim yükleme sitesine yükledim ama popüler olan yasakmış herhalde attım bu siteye
Bu videoda 4:50 de ne demek istediğimi anlicaksiniz. Abimizde daha çok kablo bağlı

Son düzenleme: