Bir tanesi kuduz oldu diye tamamini itlaf etmek de nedir? Yabani misiniz, cani misiniz?
Tamamının itlaf edilmesi için insanların kduuz olmasına gerek yok.
Bu köpekler için belediyeler para harcıyor, israf.
İnsanlar ölüyor, kuduz oluyor.
Bunların önüne geçmek için köpekler itlaf edilmeli, iyiliğimiz için bu gerekli. Canilik ile alakası yok.
Bir çocuğun hayatı için milyarlarca köpeğin itlaf edilmesine göz yumarım, insan hayatı sokakta en fazla 5 yıl yaşayacak köpeklerin hayatından değerlidir.
Bence de belediyelerin senin gibi ruhsuz insanlar icin para harcamasi israf o zaman?Bu köpekler için belediyeler para harcıyor, israf.
Insanlar hayat sartlarindan 5 cocugunu ve karisini ardindan kendini tabancayla vuruyor olduruyor? Sen 10 yilda bir karsilasilan kuduz vakasini mi onemsiyorsun?İnsanlar ölüyor, kuduz oluyor.
Peki kopeklerin iyiligi icin ne yapilmali?Bunların önüne geçmek için köpekler itlaf edilmeli, iyiliğimiz için bu gerekli. Canilik ile alakası yok.
Dupeduz sadistlik, bence o gariban hayvanlarin (sadece kopekleri saymiyorum) iyiligi icin de senin itlaf edilmen gerekiyor.Bir çocuğun hayatı için milyarlarca köpeğin itlaf edilmesine göz yumarım, insan hayatı sokakta en fazla 5 yıl yaşayacak köpeklerin hayatından değerlidir.
Insanlar hayat sartlarindan 5 cocugunu ve karisini ardindan kendini tabancayla vuruyor olduruyor? Sen 10 yilda bir karsilasilan kuduz vakasini mi onemsiyorsun?
Peki kopeklerin iyiligi icin ne yapilmali?
Şu özellikle akıl almaz bir cümle değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Her ikisi de aynı can değil mi? Hangisi daha değerli kıyası nasıl yapılabilir ki?Bir çocuğun hayatı için milyarlarca köpeğin itlaf edilmesine göz yumarım, insan hayatı sokakta en fazla 5 yıl yaşayacak köpeklerin hayatından değerlidir.
Hayvan öldürmek diye bir şey kaldı mı Allah aşkına? Sırf para harcanıyor motivasyonu ile hayvan mı katledelim? Bazı Avrupa ülkelerinde olduğu gibi kuduz oranını sıfıra indiremez miyiz? Hayvan da candır ya, gözünüzü seveyim ilhak etmek nedir?
Şu özellikle akıl almaz bir cümle değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Her ikisi de aynı can değil mi? Hangisi daha değerli kıyası nasıl yapılabilir ki?
Belediyelerin israfları yüzünden aileler zor hayatlar yaşıyordur belki? Ayrıca ruhsuz dediğiniz insanlar da vergi ödüyor ve ödediği vergi için de pek tabi hizmet talep edebilir. İsraf görüyorsanız onların ödediği vergilerle yapılan yolları kullanmayın mümkünse. Ya da köpeklerden de vergi alınsın o halde? Yahut sokakta hayvanları besleyenlere ek vergi getirilsin.Bence de belediyelerin senin gibi ruhsuz insanlar icin para harcamasi israf o zaman?
Insanlar hayat sartlarindan 5 cocugunu ve karisini ardindan kendini tabancayla vuruyor olduruyor? Sen 10 yilda bir karsilasilan kuduz vakasini mi onemsiyorsun?
Peki kopeklerin iyiligi icin ne yapilmali?
Dupeduz sadistlik, bence o gariban hayvanlarin (sadece kopekleri saymiyorum) iyiligi icin de senin itlaf edilmen gerekiyor.
Yasinizi bu kadar belli etmeyin.
Avrupa'da hayvanları öldürüyorlar yalnız. O sayede kuduz sıfırdır.Hayvan öldürmek diye bir şey kaldı mı Allah aşkına? Sırf para harcanıyor motivasyonu ile hayvan mı katledelim? Bazı Avrupa ülkelerinde olduğu gibi kuduz oranını sıfıra indiremez miyiz? Hayvan da candır ya, gözünüzü seveyim ilhak etmek nedir?
Şu özellikle akıl almaz bir cümle değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum? Her ikisi de aynı can değil mi? Hangisi daha değerli kıyası nasıl yapılabilir ki?